Van Lankveld

Inbouwkast op maat Eindhoven

Kast op maat

Op zoek naar experts voor het laten maken van uw inbouwkast op maat in Eindhoven en omgeving? Dan bent u bij Van Lankveld op het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van meubels op maat. Van Lankveld helpt u daarom ook graag met het realiseren van uw inbouwkast op maat in Eindhoven.

Inbouwkast op maat Eindhoven
Inbouwkast op maat Eindhoven

Waarom een inbouwkast?

Een inbouwkast is gebouwd in een wand of op maat gemaakt van plafond tot de grond. Een inbouwkast is erg praktisch en brengt vele voordelen met zich mee ten opzichte van een normale kast. Enkele voordelen op een rijtje:

 • Geen ruimteverlies of onbenutte ruimte
 • Volledig te personaliseren naar uw wensen
 • Geen stofnesten op de kast
 • Extra opbergruimte
 • Stijlvolle en rustige uitstraling

Particulier en zakelijk

Wij maken zowel voor de zakelijke als de particuliere klanten inbouwkasten op maat. Denk bijvoorbeeld aan een inbouwkast voor uw studeerkamer, slaapkamer of kantoor. Het is allemaal mogelijk bij Van Lankveld! Wij bespreken vooraf uw wensen en maken vanuit deze wensen een ontwerp. Vervolgens produceren wij de kast in onze eigen werkplaats. Ambacht en kwaliteit staan hier centraal. Meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Onze experts staan voor u klaar en helpen u graag met uw inbouwkast op maat in Eindhoven en omgeving.

Inbouwkast op maat Eindhoven
Inbouwkast op maat Eindhoven

Kosten inbouwkast

De kosten voor het ontwerpen en laten plaatsen van een inbouwkast op maat in Eindhoven zijn wisselend. Doordat u de kast helemaal zelf kunt samenstellen, is de prijs geheel afhankelijk van de afmetingen, materialen en accessoires die u kiest. Omdat de kast op maat wordt gemaakt in de stijl die bij uw interieur past, zal u lang plezier hebben van de kast.

Van Lankveld voor uw inbouwkast op maat in Eindhoven

Sinds 1991 staat Van Lankveld voor u klaar als interieurbouwer. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot specialist in de regio voor het realiseren van keukens, interieurbouw en interieurstyling. Kwaliteit en klanttevredenheid heeft bij ons een hoge prioriteit. Onze experts denken graag met u mee in het ontwerpen van uw kast. Met onze jarenlange ervaring zijn vele stijlen denkbaar. Als we tot een ontwerp zijn gekomen, wordt uw inbouwkast gemaakt in onze eigen werkplaats. Benieuwd naar onze gerealiseerde projecten? Bekijk onze particuliere en zakelijke opdrachten.

Contact inbouwkast op maat Eindhoven

Nieuwsgierig naar wat we voor uw inbouwkast op maat in Eindhoven kunnen betekenen? Of heeft u nog vragen? Wij denken graag met u mee. Neem gerust contact met ons op, onze specialisten staan voor u klaar.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Uw voornaam *

  Uw achternaam *

  Uw mailadres *

  Uw telefoonnummer

  Waar kunnen we u mee helpen?