Maatwerk keuken Breda

Maatwerk keuken Breda

Een maatwerk keuken in Breda nodig? Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en monteren van keukens voor zowel particulieren als bedrijven. Van Lankveld snapt als geen ander dat de keuken een belangrijke ruimte in uw huis of bedrijf is. Voor sommigen is het zelfs dé belangrijkste plek. U kunt er de chefkok uit hangen, lekker tot rust komen of met vrienden staan koken. Wanneer u de keuken als verlengstuk van uw woonkamer laat fungeren, kunt u er ook eten en lekker tafelen. Zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar samenvattend stellen we het volgende: wij realiseren uw maatwerk keuken op perfecte wijze, omdat wij het belang ervan erkennen.

Specialist In Maatwerk Keuken Breda
Mooie Maatwerk Keuken Breda

Verscheidenheid in opties…

Waar moet u beginnen? Goede vraag. Wij hebben experts in dienst die u van A tot Z bij het project zullen begeleiden, om te beginnen bij het belangrijkste: het ontwerp. Keukens zijn er vanzelfsprekend in verschillende stijlen, waarbij men doorgaans kiest voor een keuken in de stijl van (of aaneensluitend op) de rest van het huis. Een keuze daarin maken is lastig en daarom helpen u daar graag bij. Kijk gerust tussen onze uitgevoerde projecten om daar inspiratie op te doen. Inmiddels hebben onze specialisten in Breda al diverse maatwerk keukens gerealiseerd voor verschillende huizen, kantoren en bedrijven!

… en in stijlen

Voor nu zetten we de populairste stijlen voor uw maatwerk keuken in Breda op een rij:

 • Moderne maatwerk keuken in Breda. Deze stijl staat bekend om zijn strakheid. Met duurzaam materiaal realiseren een strak en hoekig uiterlijk van uw keuken. Dit is de meest populaire en veilige keuze op het moment.
 • Landelijke maatwerk keuken in Breda. Deze stijl is ook een veel gebruikte en past bij huizen of gebouwen met een ruime indeling. Veel tot huis omgetoverde boerderijen, kerken, etc. maken gebruik van deze stijl, wat overigens niet wegneemt dat een landelijke keuken een gemiddeld huis niet misstaat.
 • Nostalgische maatwerk keuken in Breda. Een wat meer opvallende stijl ziet u terug in de nostalgische keuken. Gekenmerkt door de aanwezige felle, vaak rode, kleuren, moet deze stijl u en uw huis wél passen. Maar in dat het geval… kan het een schitterend effect creëren.
Maatwerk Keuken Breda

Contact over maatwerk keuken Breda

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u vragen heeft. Het laten maken van een keuken is immers niet zomaar een beslissing: het is er een waar u goed over moet nadenken. Daarom begeleiden en ontzorgen we u vanaf het ontwerp tot aan de montage in dit proces. Neem gerust eens contact met ons op, dan kunnen we samen alle mogelijkheden bespreken. Pas dan hoeft u te besluiten al dan niet met ons in zee te gaan. Wij hopen en denken de juiste partij te zijn als het gaat om maatwerk keukens in Breda. Hopelijk tot snel!

Afspraak maken

Bel  0492 - 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Uw voornaam *

  Uw achternaam *

  Uw mailadres *

  Uw telefoonnummer

  Waar kunnen we u mee helpen?