Dé specialist in badkamer interieur

Afspraak maken

Badkamer interieur

Bent u op zoek naar een specialist die u kunt voorzien van een badkamer interieur op maat? Bij Van Lankveld ontwerpen wij een uniek concept op maat voor uw badkamer interieur. Daarbij verzorgen wij ook de onderdelen van het interieur. Zo maken wij diverse inrichtingselementen op maat. Alle ambachtelijke ontwerpen worden geproduceerd in onze eigen werkplaats. Bij Van Lankveld maken we hoogwaardige kwalitatieve producten. Daarnaast hechten we veel waarde aan klanttevredenheid. Op basis van uw wensen, zoals interieurstijl en materiaalkeuze, creëren wij een prachtig ontwerp voor uw badkamer interieur. Door onze ruime ervaring in maatwerk concepten en door diverse projecten te hebben uitgevoerd, hebben we diverse opties en creaties. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk een van onze projecten ter inspiratie voor uw badkamer interieur. Bij Van Lankveld maken we naast particuliere concepten ook projecten voor de zakelijke markt.

Badkamer Interieur
Meer Dan Badkamer Interieur

Mogelijkheden

Wilt u naast het interieur van uw badkamer ook andere gedeeltes van uw huis aanpakken? Uw woonkamer, slaapkamer of keuken? Bij Van Lankveld bedenken onze vakmensen graag een ontwerp voor volledige verdiepingen of woongedeeltes. Daarnaast kunnen wij ook het totale project verzorgen. Daarbij maken we het ontwerp, voeren we de bouw uit en verzorgen wij ook de installatie. Bovendien geven wij deskundig advies en denken we oplossingsgericht. Op basis van uw wensen produceren we ambachtelijke producten en maken we een uniek maatwerk concept.

Zakelijke interieurs

Van Lankveld voert kleine en grote projecten uit voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Zo ontwerpen wij naast badkamer interieurs ook zakelijke interieurs voor diverse winkels, zorginstellingen en kantoren. Uw interieur is niet alleen uw visitekaartje, maar draagt ook bij aan de sfeer van de werkomgeving en productiviteit. Onze vakmensen gaan graag voor u aan de slag om het gewenste resultaat te behalen. Daarbij maken we een uniek en innovatief ontwerp voor uw badkamer interieur, maar ook voor uw kantoor. Wilt u uw bedrijfskleuren terug laten komen? Een andere werkindeling creëren? Uw kantoor een modern jasje geven? Onze experts geven deskundig advies en ontwikkelen graag een prachtig uniek concept voor u in onze eigen werkplaats.

Badkamer Interieur En Meer

Advies badkamer interieur

Weet u niet welk materiaal het meest geschikt is? Waar u de meubels wilt laten plaatsen? Onze experts nemen graag de mogelijkheden met u door. Met onze expertise, kennis en ervaring zorgen we ervoor dat we aan uw verwachtingen voldoen en uw badkamer interieur en ieder ander project van het gewenste resultaat is. Door samen te werken met professionele partners zorgen we voor kwalitatieve producten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op uw opdracht samen door te nemen.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *
    Uw achternaam *
    Uw mailadres *
    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?