Van Lankveld

Dé specialist in keukens, interieurbouw en interieurstyling.

Badkamer interieur

Een onderschat onderdeel van het interieur van uw huis is het badkamer interieur. De badkamer ziet men immers als functionele ruimte, terwijl u er vaker bent dan dat u zou denken. Het is de plek waar u even tot rust kan komen. Een mooi en functioneel uiterlijk van uw badkamer komt uw latente behoeften tegemoet en daar zijn wij ons bewust van. Daarom realiseert Van Lankveld naast die van de gebruikelijke ruimtes in uw huis, ook het interieur in uw badkamer. We maken alles op maat, zodat de ruimte er precies zo uit komt te zien, zoals u dat wilt. Douche, wasbak, bad, spiegels… alles verschijnt in de stijl die u prefereert.

Badkamer Interieur
Badkamer Interieur

Tips en ideeën voor badkamer interieur

Voor het inrichten van uw badkamer moet u talloze keuzes maken. We zetten een altijd moderne trends voor u op een rij, om alvast wat inspiratie op te doen.

Om een uw badkamer ruimer aan te laten voelen, dat dat deze eigenlijk is, kunt u verschillen hulpmiddelen inzetten. Zo zorgen witte muurverf en grote spiegels ervoor dat uw badkamer optisch wordt vergroot. Hecht u meer waarde aan de sfeer van de badkamer? Een donkere badkamer is een gedurfde keuze, maar brengt wel veel sfeer met zich mee. Een andere gaande trend is het naar binnenhalen van de natuur. ‘Planten in de badkamer… is dat niet raar?’ Zeker niet. Met planten en potten geeft u uw badkamer een frisse, gezonde sfeer. Onze tip is dan wel om gebruik te maken voor natuurlijke materialen.

Schakel onze hulp in

Allemaal leuk die tips en ideeën, maar we kunnen ons voorstellen dat het lastig is, om dit allemaal zelf op te pakken. Wij begeleiden het proces van het ontwerpen van uw badkamer interieur tot het plaatsen ervan. Schakel onze hulp in voor uw particuliere interieurs. Dan zorgen we samen voor het perfecte eindresultaat. We beginnen met een kennismakingsgesprek waarin u uw wensen op tafel legt. Onze ontwerpers stellen verschillende concepten op en wanneer iedereen akkoord is met het design, zetten we de vakmensen in de werkplaats aan de slag. Deze specialisten weten ieder ontwerp tot leven te roepen. Zijn alle onderdelen gereed, dan zullen onze monteurs ze bij u op locatie plaatsen en installeren.

Badkamer Interieur En Meer

Interieuradvies voor uw badkamer

Heeft u vragen over badkamer interieur? Neem dan contact met ons op of vul het formulier hieronder in. Naast het interieur van badkamers, realiseren wij ook interieurs voor alle andere ruimtes voor uw woning of bedrijf. Kortom, voor elke interieursklus kunt u bij ons aankloppen.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?