ZAKELIJKE INTERIEURS

Het interieur is het visitekaartje van uw bedrijf en zorgt voor een aangename werkomgeving voor de werknemers. Van Lankveld Interieurbouw geeft de zakelijke markt de uitstraling die het verdient. Of het nu gaat om een receptiebalie, een flexibele kantoorruimte of een complete praktijkruimte. Het resultaat is altijd een pláátje van een interieur waarop u trots kunt zijn. Het is maatwerk uit onze eigen werkplaats. Dat is Van Lankveld op zijn best.

ZAKELIJKE INTERIEURPROJECTEN

ZAKELIJK INTERIEUR OP MAAT

Van Lankveld Interieurbouw realiseert geregeld zakelijk interieur voor de professionele markt. We zijn werkzaam voor vele verschillende branches, waarbij u bijvoorbeeld kunt denken aan de zorg, scholen, winkels, horeca en kantoorinrichting. Alles is mogelijk, van kleine tot grote projecten. Of u nu op zoek bent naar nieuwe meubelen voor uw praktijkruimte of een volledig vernieuwd totaalconcept voor uw kantoortuin; Van Lankveld Interieurbouw maakt uw wensen realiteit. Dankzij onze eigen professionele werkplaats kunnen wij zakelijk interieur op maat ontwikkelen en produceren. Onze specialisten bespreken graag met u de eisen en wensen, ontwikkelen het design en voeren het ontwerp tot in de puntjes uit.

ZAKELIJK INTERIEUR VAN HOOGWAARDIGE KWALITEIT

Bij Van Lankveld Interieurbouw zijn innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid de belangrijkste pijlers. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Met oog voor het kleinste detail gaan wij met uw wensen aan de slag. Wanneer we samen tot het perfecte ontwerp zijn gekomen, mag u van het eindresultaat niets dan hoogwaardige excellentie verwachten. Samen kunnen we namelijk de mooiste dingen bereiken. Een zakelijk interieur is in onze ogen geslaagd wanneer u, uw collega’s en uw klanten zich volledig thuis kunnen voelen. Wist u dat het juiste interieur de sfeer in uw werkomgeving en de productiviteit ten goede komt? Dat is de reden dat Van Lankveld Interieurbouw graag een passend zakelijk interieur voor u realiseert.

UW WENSEN WAARGEMAAKT

Een zakelijk interieur van Van Lankveld Interieurbouw is altijd innovatief en uniek. Wanneer u meer interesse heeft in particuliere interieurs, kunt u ook bij ons terecht. We hebben al verschillende totaalprojecten in verschillende woningen ontwikkeld en geproduceerd. Bent u op zoek naar een echte maatwerk keuken? Ook dat is een van onze specialismen. Heeft u nog vragen, bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wat wij voor uw project kunnen betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze specialisten geven u graag professioneel interieuradvies.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?