WOONINTERIEUR VOOR PARTICULIEREN

Voor de particuliere markt ontwerpt en bouwt Van Lankveld Interieurbouw wooninterieurs. U bepaalt de stijl en de materiaalkeuze van uw interieur. Ons team adviseert daarbij en biedt u oplossingen die passen binnen uw woning. Ook onderdelen van het interieur, zoals meubels en andere inrichtingselementen, worden door een vakman van Van Lankveld Interieurbouw op maat gemaakt. Zo krijgt u maatwerk uit onze eigen werkplaats.

PARTICULIERE INTERIEURPROJECTEN

HUISELIJKE PARTICULIERE INTERIEURS

Van Lankveld Interieurbouw is gespecialiseerd in particuliere interieurs. Wij begrijpen dat uw huis echt als thuis moet voelen. Heeft u zelf geprobeerd de juiste sfeer te behalen met het toevoegen van meubelen en accessoires, maar is dit toch niet helemaal gelukt? Wij helpen u graag uw dromen te verwezenlijken. Het mooie van particuliere interieurs is dat er geen grenzen zijn. Al uw wensen kunnen meegenomen worden in het ontwerp en worden vervolgens op maat in onze eigen werkplaats geproduceerd. Of u nu een geheel nieuwe woonkamer, leefkeuken of studeerkamer op het oog heeft – Van Lankveld Interieurbouw realiseert het voor u. Maar ook een totaalproject laten wij niet aan ons voorbijgaan. Wij ontwikkelen graag het interieur, inclusief meubelen, accessoires en andere inrichtingselementen, van uw volledige verdieping of woongedeelte. Onze specialisten hebben kennis van zaken en helpen u graag om uw ideeën te visualiseren en realiseren.

PARTICULIERE INTERIEURS VAN KWALITEIT

Doordat Van Lankveld Interieurbouw alle maatwerk particuliere interieurs in haar eigen werkplaats realiseert, kunnen wij niet alleen het maatwerk, maar ook de kwaliteit waarborgen. Dankzij onze professionele experts bent u altijd gegarandeerd van zeer hoogwaardige kwaliteit. Het unieke concept van uw particuliere interieur wordt met oog voor detail en volgens de oude ambacht ontwikkeld en geproduceerd. Bij Van Lankveld Interieurbouw bent u dus altijd verzekerd van een prachtig eindresultaat.

VAN LANKVELD INTERIEURBOUW REALISEERT

De particuliere interieurs van Van Lankveld Interieurbouw zijn stuk voor stuk innovatief en uniek. Bent u op zoek naar een echte maatwerk keuken? Ook dat is een van onze specialismen. Wanneer u meer interesse heeft in zakelijke interieurs, kunt u ook bij ons terecht. We hebben al verschillende totaalprojecten in verschillende branches ontwikkeld en geproduceerd. Heeft u nog vragen, bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wat wij voor uw project kunnen betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze specialisten geven u graag professioneel interieuradvies.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?