WOONINTERIEUR VOOR PARTICULIEREN

Maak vrijblijvend een afspraak

OVER ONS

Sinds de oprichting in 1991 is de filosofie van Van Lankveld Interieurbouw duidelijk geweest. Het gaat om het ambachtelijke product dat geheel volgens de wensen van onze klant wordt geproduceerd. Alles draait om de werkplaats waar ieder mogelijk ontwerp wordt gerealiseerd. Er is in de loop van de jaren gekozen voor een gedoseerde groei, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan.

Van Lankveld Interieurbouw staat nu bekend als de regionale specialist op het gebied van keukens, interieurbouw en interieurstyling. Bij ons is ontwerp, bouw en installatie in vertrouwde handen. Bent u benieuwd naar de projecten die we tot nu toe hebben mogen verzorgen? Kijk gerust verder tussen onze particuliere en zakelijke interieurontwerpen en keukens op maat. Bent u benieuwd wat wij voor u en uw project kunnen betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze experts adviseren u graag op het gebied van interieurbouw.

PARTICULIERE INTERIEURS

Voor de particuliere markt ontwerpt en bouwt Van Lankveld Interieurbouw wooninterieurs. U bepaalt de stijl en de materiaalkeuze van uw interieur. Ons team adviseert daarbij en biedt u oplossingen die passen binnen uw woning. Ook onderdelen van het interieur, zoals meubels en andere inrichtingselementen, worden door een vakman van Van Lankveld Interieurbouw op maat gemaakt. Zo krijgt u maatwerk uit onze eigen werkplaats.

ZAKELIJKE INTERIEURS

Het interieur is het visitekaartje van uw bedrijf en zorgt voor een aangename werkomgeving voor de werknemers. Van Lankveld Interieurbouw geeft de zakelijke markt de uitstraling die het verdient. Of het nu gaat om een receptiebalie, een flexibele kantoorruimte of een complete praktijkruimte. Het resultaat is altijd een pláátje van een interieur waarop u trots kunt zijn. Het is maatwerk uit onze eigen werkplaats. Dat is Van Lankveld op zijn best.

MAATWERK KEUKENS

Van Lankveld Interieurbouw weet als geen ander dat zowel functionaliteit als uitstraling belangrijk is bij het ontwerp van keukens. Ons team produceert maatwerk en kijkt ondertussen goed naar de ergonomie, het materiaal en de inbouwapparatuur. De stijl sluit aan bij uw wensen, zodat de keuken een pronkstuk wordt in uw woning. Het sluit naadloos aan op uw interieur. Van Lankveld bouwt uw maatwerk keuken in haar eigen werkplaats.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?