MAATWERK KEUKENS

Van Lankveld Interieurbouw weet als geen ander dat zowel functionaliteit als uitstraling belangrijk is bij het ontwerp van keukens op maat. Ons team produceert maatwerk en kijkt ondertussen goed naar de ergonomie, het materiaal en de inbouwapparatuur. De stijl sluit aan bij uw wensen, zodat de keuken een pronkstuk wordt in uw woning. Het sluit naadloos aan op uw interieur. Van Lankveld bouwt uw maatwerk keuken in haar eigen werkplaats.

MAATWERK KEUKENPROJECTEN

KEUKENS OP MAAT

Bij Van Lankveld Interieurbouw bent u verzekerd van prachtig maatwerk voor ieder interieur, ook voor keukens op maat. De keuken is vaak het hart van uw woning. Er wordt gekookt, gegeten, gelachen, gepraat, gedronken en volop geleefd. Daarom begrijpt Van Lankveld Interieurbouw dat u een mooie, tijdloze keuken wilt die lang meegaat en voldoet aan al uw eisen en wensen. De keuken moet tenslotte de verbinding vormen tussen de andere elementen in uw woning. Bent u op zoek naar een echte leefkeuken? Heeft u voorkeur voor een bepaalde stijl? Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten keukens op maat, of u nu een moderne keuken wilt of uw oog heeft laten vallen op een prachtig ontwerp van een landelijke of nostalgische keuken. Keukens op maat zijn ons specialisme en wij helpen u dan ook graag tijdens het meedenken over het ontwerp, waarna we het design volledig uitwerken en hard voor u aan de slag gaan in onze eigen werkplaats.

EXCELLENTE KEUKENS OP MAAT

Het voordeel van een eigen werkplaats is dat alle keukens op maat kunnen worden geproduceerd. Met oog voor detail verwerken we al uw wensen in uw ideale keuken. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze specialisten werken met uiterste zorgvuldigheid en liefde voor het vak aan het ontwerp. Interieurbouw is een echte ambacht en dat ziet u terug in het resultaat. U mag niets dan hoogwaardige excellentie van ons verwachten. Bij Van Lankveld Interieurbouw staan klanttevredenheid, kwaliteit en innovatie zeer hoog in het vaandel. Daarom begeleiden we u van A tot Z tijdens het gehele project en kunnen wij u garanderen van een fantastisch eindresultaat.

MAATWERK KEUKENPROJECT STARTEN?

Keukens op maat van Van Lankveld Interieurbouw zijn stuk voor stuk innovatief en uniek. Wanneer u interesse heeft in andere particuliere interieurs, zoals studeerkamers of kamers en suite, kunt u ook bij ons terecht. We hebben al verschillende totaalprojecten in verschillende woningen ontwikkeld en geproduceerd. Bent u op zoek naar een zakelijke interieurs? Ook dat is een van onze specialismen. Heeft u nog vragen, bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wat wij voor uw project kunnen betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze specialisten geven u graag professioneel interieuradvies.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?