Inrichting wachtruimte

De inrichting van uw wachtruimte geeft een eerste indruk van uw organisatie, kantoor of (zorg)instelling. Is uw wachtruimte toe aan een nieuw interieur? Van Lankveld Interieurbouw helpt u graag. Ieder ontwerp, bouw en installatie is bij ons in vertrouwde handen. Wij maken uw wachtruimte helemaal naar uw wens, zo geeft het de uitstraling die het verdient. Maak direct een afspraak om de mogelijkheden voor uw inrichting wachtruimte te bespreken!

Wachtruimte op maat

Bij Van Lankveld realiseren we verschillende zakelijke projecten. Alles is bij ons mogelijk omdat wij in onze eigen professionele werkplaats producten op maat kunnen ontwikkelen. Daarbij staat innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Onze specialisten bespreken graag met u de mogelijkheden voor de inrichting van uw wachtruimte. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Naast zakelijk interieur kunnen wij u ook voorzien van particulier interieur en maatwerk keukens. Ook dat is een van onze specialismen.

Inrichting Wachtruimte
Inrichting Wachtruimte

Interieur wachtruimte medische praktijken

Het interieur van een wachtruimte bij medische praktijken zoals een apotheek, huisarts of tandarts brengt andere wensen met zich mee dan een wachtruimte voor een kantoor. De uitstraling van het interieur in een wachtruimte in medische praktijken moet verzorgd en comfortabel zijn. U wilt dat cliënten zich op hun gemak voelen en prettig worden ontvangen. De keuze voor warme en zachte kleuren dragen daaraan bij. Daarnaast moet het interieur van een wachtruimte ook voldoende comfortabele zitmogelijkheden hebben. Bent u benieuwd naar een inrichting van onze wachtruimte die wij hebben gerealiseerd? Bekijk dan eens ons project bij een tandarts in Gemert.

Kantoor interieurbouw wachtruimte

Een goede inrichting van uw wachtruimte begint met maatwerk. Bij Van Lankveld vinden wij het belangrijk dat zowel collega’s als klanten zich welkom voelen. Een warme en professionele uitstraling hoort daarbij. Wij kunnen de interieurbouw van uw wachtruimte realiseren van ontwerp tot oplevering. Benieuwd naar een van onze afgeronde projecten? Bekijk dan eens de inrichting van een wachtruimte en kantoor in Boekel.

Inrichting Wachtruimte

Uw complete interieur wachtruimte door Van Lankveld

Wij houden van een persoonlijke aanpak en gaan dan ook graag met u in gesprek over uw nieuwe inrichting van uw wachtruimte. Voor het gehele proces, van ontwerp tot realisatie, staan we voor u klaar. Onze ontwerpers helpen u bij het ontwerpen van een wachtruimte die volledig voldoet aan uw wensen. Zo geeft uw wachtruimte met de perfecte kleurkeuzes, verlichting en afwerkingen de juiste uitstraling af. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?