Interieurbouw Alkmaar

Afspraak maken

Interieurbouw Alkmaar

Bij Van Lankveld staat vakmanschap en kwaliteit aan de basis voor interieurbouw in Alkmaar. Mede dankzij meer dan 30 jaar ervaring zijn wij in staat om de meest uiteenlopende interieurs te ontwerpen. Op die manier hebben wij al meerdere bedrijven en particulieren geholpen bij het realiseren van hun ideale interieur. In onze werkplaats worden alle interieurs door onze eigen designers en ontwikkelaars ontworpen en gecreëerd, waardoor wij alle voortgang zelf in handen hebben. Met oog voor detail en creativiteit maken onze specialisten de meest indrukwekkende meubels, kasten, keukens en interieurs.

Interieurbouw Alkmaar
Maatwerk Keuken Interieurbouw Alkmaar

Maatwerk keukens

Bent u op zoek naar de perfecte keuken? Dan bent u bij Van Lankveld ook aan het juiste adres! Naast interieurbouw in Alkmaar ontwerpen en realiseren wij ook maatwerk keukens. Bij Van Lankveld hechten we veel waarde aan een goede balans tussen uitstraling en functionaliteit. Op deze manier zorgen we ervoor dat een keuken zowel handig en praktisch is als mooi en sfeervol. Wij creëren maatwerk keukens waarbij alles is afgestemd op uw wensen en behoeften. Op deze manier zijn we in staat om een keuken te produceren die perfect past in uw huis. Bent u geïnteresseerd in een maatwerk keuken? Dan komen onze specialisten graag eens bij u langs voor een kennismakingsgesprek op locatie. Op deze manier krijgen wij een goed beeld van uw huis en het interieur dat daarbij past!

Zakelijke en particuliere interieurbouw

Maatwerk keukens zijn niet de enige specialiteit van Van Lankveld, we voeren namelijk nog meer vormen van interieurbouw in Alkmaar uit. U kunt bij ons ook terecht voor zakelijke en particuliere interieurbouw. Bent u op zoek naar een nieuw interieur voor uw kantoor of bedrijfspand? Dan staan onze specialisten direct voor u klaar! Toch meer geïnteresseerd in een nieuw interieur in uw eigen huis? Kijk dan gerust eens bij onze projecten om een beeld te krijgen van waartoe wij in staat zijn. Bij Van Lankveld hebben we al diverse projecten uitgevoerd voor bedrijven uit verschillende branches. Ook voor uw branche staan wij graag klaar!

Interieurbouw Alkmaar voor bedrijven

Contact interieurbouw Alkmaar

Bij Van Lankveld ontwerpen, bouwen en realiseren we maatwerk interieurs voor iedereen, zowel zakelijk als particulier. Voor interieurbouw in Alkmaar bent u bij ons dus aan het goede adres. Wij denken met u mee en helpen u graag bij het realiseren van uw gewenste interieur. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan eens contact met ons op, dan helpen onze specialisten u graag verder!

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *
    Uw achternaam *
    Uw mailadres *
    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?