Van Lankveld

Interieurbouw Alkmaar

Mogelijkheden voor interieurbouw Alkmaar

Interieurbouw Alkmaar broodnodig? Van Lankveld helpt u graag. Sinds jaar en dag realiseren wij allerlei verschillende interieurs in Nederland. Dat doen wij voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Omdat bij ons kwaliteit boven kwantiteit staat, leveren wij alleen maar maatwerk en is de interieurbouw volledig naar uw wensen en behoeften. Als u toe bent aan een nieuwe interieur van uw woonkamer, bad- of slaapkamer, keuken of zelfs u hele pand of huis, dan zit u hier wel goed! Kijk maar eens rustig tussen onze projecten of neem contact met ons op. Op die manier kunnen we direct de mogelijkheden voor u bespreken!

Interieurbouw Alkmaar
Maatwerk Keuken Interieurbouw Alkmaar

Particuliere interieurbouw Alkmaar

Kamer, suites, slaapkamers, maatwerk keukens, studeerkamers, noem het maar op. Alles is mogelijk. En volledig naar uw wens. Daarbij leveren we het hele plaatje, waardoor we u alles uit handen nemen. Van design en ontwerp, tot interieurbouw Alkmaar en de installatie ervan natuurijk niet te vergeten. Eerst komen onze specialisten graag eens bij u langs voor een kennismakingsgesprek op locatie. Op deze manier krijgen wij een goed beeld van uw huis en het interieur dat daarbij past! Vervolgens ontwerpen we meerdere concepten en, na akkoord van u, zetten we de vakmensen in de werkplaats aan de slag. Deze vakidioten zorgen ervoor dat ieder product en iedere onderdeel zorgvuldig vanuit het design wordt nagebootst. Onze monteurs rijden hierna naar Alkmaar om alles met oog voor detail in uw woning te installeren.

Zakelijke interieurbouw Alkmaar

Naast de particuliere interieurbouw Alkmaar, zijn we ook op de zakelijke markt actief. Dit is natuurlijk wel een ietwat andere tak van sport. Afhankelijk van de branche waar uw bedrijf werkzaam in is, verschillen de interieurs enorm van die van woningen. Voor de volgende branches hebben we al tal van projecten uitgevoerd:

 • Horeca
 • Onderwijs
 • Kantoor
 • Gezondheid
 • Winkel

Onze specialisten bespreken graag uw wensen en eisen, maken het ontwerp en voeren het concept zeer nauwkeurig uit. Oftewel, uw wensen omtrent interieurbouw in Alkmaar zullen op de perfecte wijze in vervulling worden gebracht.

Interieurbouw Alkmaar voor bedrijven

Maak kennis met ons

Bij Van Lankveld ontwerpen, bouwen en realiseren we maatwerk interieurs voor iedereen, zowel zakelijk als particulier. Voor interieurbouw Alkmaar bent u bij ons dus aan het goede adres. Wij denken met u mee en helpen u graag bij het realiseren van uw gewenste interieur. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan eens contact met ons op, dan helpen onze specialisten u graag verder!

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Uw voornaam *

  Uw achternaam *

  Uw mailadres *

  Uw telefoonnummer

  Waar kunnen we u mee helpen?