Interieurbouw Amsterdam

Afspraak maken

Interieurbouw Amsterdam

Voor interieurbouw in de omgeving van Amsterdam bent u bij van Lankveld aan het juiste adres. Zowel ontwerp, bouw als installatie kunt u aan ons uit handen geven. Wij kunnen om gehele interieur ontwerpen en bouwen, maar u kunt er ook voor kiezen om een deel uit te besteden, zoals de keuken of een specifiek meubel. Wij realiseren zowel particuliere als zakelijke interieurs. Alles wat we naar uw wensen bedenken en ontwerpen, wordt uitgevoerd in onze eigen werkplek in Gemert. Bent u benieuwd naar ons werk? Bekijk dan eens onze projecten.

Interieurbouw Amsterdam
Interieurbouw Amsterdam

Particuliere interieurbouw

Voor interieurbouw in u woning in Amsterdam kunt u Van Lankveld inschakelen. Naar aanleiding van uw wensen en budget maken wij een op maat gemaakt ontwerp. Dit ontwerp wordt in onze werkplaats in Gemert gerealiseerd. Uiteraard voorzien we u waar nodig van passend advies. Doordat Van Lankveld alles in eigen beheer heeft, kunnen we de kwaliteit constant blijven monitoren en waarborgen. Zo kunt u ervan op aan dat de interieurbouw die wij voor in Amsterdam of omgeving realiseren perfect is. Wij maken van elke ruimte een sfeervolle plek. Of het nu gaat om een studeerkamer, een keuken of een totaalproject. Wij zullen met ons interieuradvies uw ruimte omtoveren tot een prachtig geheel dat mooi aansluit op de rest van uw woning.

Interieurbouw voor bedrijven

Ook voor zakelijke interieurbouw in de omgeving van Amsterdam kunt u Van Lankveld inschakelen. Het interieur van uw bedrijf functioneert deels als visitekaartje bij klanten en medewerkers. Wij gaan graag met u om tafel om uw wensen in kaart te brengen en het visitekaartje zo passend mogelijk aan te laten sluiten bij uw bedrijf. Of het nu gaat om een kantoorruimte, winkelpand of showroom, wij voorzien de betreffende ruimte graag van een passende uitstraling. Zo voeren we projecten uit voor onder andere de zorg, het onderwijs, winkels, horeca en kantoren. Ook als u werkzaam bent in een andere branche kunt u gerust contact met ons opnemen voor interieurbouw in Amsterdam of omgeving. Wij staan graag klaar voor u en uw interieur.

Interieurbouw Amsterdam

Contact interieurbouw Amsterdam

Van Lankveld is al bijna 30 jaar een vakkundig partner op het gebied van interieurbouw in de omgeving van Amsterdam. Wij zetten ons in voor een kwalitatief en ambachtelijk product. Uw wensen staan tijdens het gehele proces centraal, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Wij kunnen niet wachten om voor u aan de slag te gaan met interieurbouw in de omgeving van Amsterdam.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *
    Uw achternaam *
    Uw mailadres *
    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?