Interieurbouw Apeldoorn

Op zoek naar een partner voor interieurbouw in Apeldoorn? Van Lankveld Interieurbouw helpt u graag verder!

Interieurbouw Apeldoorn

Bij Van Lankveld bent u aan het juiste adres voor interieurbouw Apeldoorn. Wij zijn dé specialist op het gebied van interieurbouw, interieurstyling en maatwerk keukens. Alles wat we voor onze klanten op maat ontwerpen, realiseren we in onze eigen werkplaats. Of dit nu een groot wandmeubel is of een geheel nieuwe keuken, alles is mogelijk. Het is onze uitdaging om een interieur te realiseren dat past bij de rest van de ruimtes. Tegelijkertijd moet de ruimte ook functioneel zijn. Bent u benieuwd naar ons werk? Neem dan eens een kijkje bij onze projecten.

Interieurbouw Apeldoorn Voor Particulieren
Interieurbouw Apeldoorn Maatwerkkeukens

Maatwerk particuliere interieurs

Wij nemen de interieurbouw van uw woning in Apeldoorn of omgeving graag voor onze rekening. Eén van onze specialismen is namelijk particuliere interieurs. U kunt uw gehele woning maar ook een specifieke ruimte door ons laten ontwerpen. We beginnen altijd met het in kaart brengen van uw wensen. Deze staan tijdens het hele proces centraal. Zodra we een op maat gemaakt ontwerp hebben, gaan wij aan de slag in onze werkplaats. Hier realiseren wij de ontworpen meubelen en accessoires. Onze vakkundige experts werken volgens het oude ambacht en verliezen de details niet uit het oog. Van Lankveld kan de kwaliteit van constant waarborgen en monitoren omdat we alles in eigen beheer hebben. U kunt er dus op vertrouwen dat we perfect afgewerkte interieurbouw Apeldoorn bij u afleveren.

Zakelijke interieurbouw op maat

Van Lankveld is naast particuliere interieurbouw ook gespecialiseerd in zakelijke interieurbouw Apeldoorn. Ook voor bedrijven speelt het interieur een belangrijke rol. Medewerkers moeten zich er thuis kunnen voelen en voor (potentiële) klanten moet het een mooi visitekaartje zijn. Wij werken voor diverse branches, zoals de zorg, het onderwijs, horeca, winkels en kantoren. Ook als u niet in één van deze branches werkt, kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij bouwen het met u besproken op maat gemaakt ontwerp in onze eigen werkplaats. Na de realisatie is uw interieur een passend visitekaartje voor uw bedrijf.

Zakelijke Interieurbouw Apeldoorn

Contact interieurbouw Apeldoorn

Van Lankveld beschikt over de nodige ervaring op het gebied van interieurbouw Apeldoorn en omgeving. Bij het ontwerpen en realiseren van uw interieur houden we altijd rekening met uw wensen en budget. Dit vormt namelijk de basis van het project. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak inplannen met één van onze experts? Neem dan gerust contact met ons op. Van Lankveld helpt u en uw project graag verder.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?