Interieurbouw Asten

Interieurbouw Asten

Heeft u behoefte aan interieurbouw in Asten of omgeving? Dan zit u hier goed. Wij nemen het ontwerp, de bouw en de installatie volledig bij u uit handen. Kortom, het hele plaatje! U hoeft niet per se uw hele interieur door ons te laten ontwerpen. We nemen immers ook onderdelen onderhanden, zoals de woonkamer, de keuken, of een specifiek meubelstuk. Dit alles doen wij voor zowel bedrijven, als particulieren. Zo realiseert Van Lankveld ook de inrichting van winkelpanden en kantoren. Om een beter beeld van ons werk te krijgen, kunt u onze particuliere of zakelijke projecten eens bekijken.

Interieurbouw Asten Maatwerk Kasten
Interieurbouw Asten Keuken

Particuliere interieurbouw Asten

Wij laten het interieur van uw woning weer stralen als nooit tevoren. Voor maatwerk keukens en interieurbouw Asten zit u bij Van Lankveld gebeiteld. In onze werkplaats in Gemert bouwen we alles wat op de ontwerptafel op papier is gezet. Dit ontwerp baseren we op uw wensen en budget. Uiteraard voorzien we u waar nodig van passend advies. Wij hebben alles in eigen beheer, daardoor kunnen we de kwaliteit constant blijven monitoren. Zo kunt u ervan op aan dat de interieurbouw in Asten die wij voor u realiseren perfect is.

Interieurbouw voor bedrijven

Heeft u een bedrijf in Asten of omgeving waarvan het interieur wel wat vernieuwing kan gebruiken? Ook dan zit u goed bij Van Lankveld. Het interieur van uw bedrijf maakt een belangrijk deel uit van het visitekaartje dat u afgeeft aan uw klanten en medewerkers. Daarom is het is dus van groot belang dat het er netjes en verzorgd uitziet. Wij gaan graag met u om tafel om uw wensen te inventariseren en u van bruikbare adviezen te voorzien. Of het nu gaat om een kantoorruimte, een praktijkruimte, een winkelpand of een showroom, wij voorzien de betreffende ruimte van een perfect passende uitstraling.

Interieurbouw Asten Bloemen

We voeren projecten uit voor onder andere de volgende branches:

• Zorg;
• Onderwijs;
• Winkels;
• Horeca;
• Kantoren.

Ook als u werkzaam bent in een andere branche kunt u gerust contact met ons opnemen voor interieurbouw in Asten. Zodra uw ruimte door ons onder handen is genomen, kunt u iedereen weer met oprechte trots ontvangen.

Maatwerk interieurbouw Asten

Een maatwerk interieurbouw oplossing past altijd in elke ruimte. Van boekenkast tot volledige inloopkast of maatwerk keuken, wij realiseren het allemaal. U heeft ruime keuze uit verschillende materialen en afwerkingen. Zo wordt de desbetreffende ruimte helemaal zoals u wenst. Maak gerust een afspraak om eens uw ideeën te bespreken.

Neem contact met ons op

Al bijna 30 jaar is Van Lankveld uw vakkundige partner voor interieurbouw in Asten en omgeving. Het ambachtelijke product en uw wensen staan daarbij centraal, samen met kwaliteit en klanttevredenheid. Bent u benieuwd geworden wat voor droomplaatje wij van uw interieur kunnen maken? Neem dan vooral contact met ons op. Wij kunnen niet wachten om voor u aan de slag te gaan met interieurbouw in Asten.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?