Interieurbouw Asten

Afspraak maken

Interieurbouw Asten

Interieurbouw in Asten en omgeving, daarvoor bent u bij Van Lankveld Interieurbouw aan het juiste adres. Zowel ontwerp, als bouw en installatie kunt u met het volste vertrouwen aan ons uit handen geven. Wij kunnen uw gehele interieur ontwerpen en bouwen, maar ook een deel daarvan, zoals de keuken, de woonkamer of een specifiek meubel. Particuliere interieurs zijn onze specialisatie, maar ook voor zakelijke interieurs kunt u gerust bij ons aankloppen. Wij realiseren bijvoorbeeld de inrichting van kantoren en winkelpanden. Neem eens een kijkje bij onze zakelijke projecten en onze particuliere projecten om een beeld te krijgen van ons werk.

Interieurbouw Asten
Interieurbouw Asten

Particuliere interieurbouw Asten

Wij laten het interieur van uw woning weer stralen als nooit tevoren. Voor interieurbouw in uw woning in Asten of omgeving zit u bij Van Lankveld gebeiteld. In onze werkplaats in Gemert bouwen we alles wat op de ontwerptafel op papier is gezet. Dit ontwerp baseren we op uw wensen en budget. Uiteraard voorzien we u waar nodig van passend advies. Het is voor ons een groot voordeel om alles in eigen beheer te hebben, want daardoor kunnen we de kwaliteit constant blijven monitoren. Zo kunt u ervan op aan dat de interieurbouw die wij voor u in Asten realiseren perfect is.

Interieurbouw voor bedrijven

Heeft u een bedrijf in Asten of omgeving waarvan het interieur wel wat vernieuwing kan gebruiken? Ook dan zit u goed bij Van Lankveld. Het interieur van uw bedrijf maakt een belangrijk deel uit van het visitekaartje dat u afgeeft aan uw klanten en medewerkers. Daarom is het is dus van groot belang dat het er netjes en verzorgd uitziet. Wij gaan graag met u om tafel om uw wensen te inventariseren en u van bruikbare adviezen te voorzien. Of het nu gaat om een kantoorruimte, een praktijkruimte, een winkelpand of een showroom, wij voorzien de betreffende ruimte van een perfect passende uitstraling. We voeren projecten uit voor onder andere de volgende branches:

 • Zorg;
 • Onderwijs;
 • Winkels;
 • Horeca;
 • Kantoren.

Ook als u werkzaam bent in een andere branche kunt u gerust contact met ons opnemen voor interieurbouw in Asten. Zodra uw ruimte door ons onder handen is genomen, kunt u iedereen weer met oprechte trots ontvangen.

Interieurbouw Asten

Neem contact met ons op

Al bijna 30 jaar is Van Lankveld uw vakkundige partner voor interieurbouw in Asten en omgeving. Het ambachtelijke product en uw wensen staan daarbij centraal, samen met kwaliteit en klanttevredenheid. Bent u benieuwd geworden wat voor droomplaatje wij van uw interieur kunnen maken? Neem dan vooral contact met ons op. Wij kunnen niet wachten om voor u aan de slag te gaan met interieurbouw in Asten.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Uw voornaam *
  Uw achternaam *
  Uw mailadres *
  Uw telefoonnummer

  Waar kunnen we u mee helpen?