Interieurbouw in Boxmeer

Op zoek naar een keuken op maat in Boxmeer of interieurbouw voor uw woning of bedrijf?

Interieurbouw Boxmeer

Wilt u graag een interieurontwerp laten maken en deze ook graag laten uitvoeren? Als specialist in interieurbouw in Boxmeer en omstreken helpt Van Lankveld u graag uit de brand. Onze interieurontwerpers, ambachtslieden en monteurs vormen samen een team dat in staat is alle soorten maatwerk uit te voeren. Vraag een offerte aan (of neem contact op) – dan bespreken we samen met u alle wensen en behoeften!

Interieurbouw In Boxmeer
Woonkamer In Boxmeer Na Interieurbouw

Werkwijze

Van Lankveld realiseert alle denkbare soorten interieurbouw in Boxmeer. Om uw behoeften en voorkeuren te leren kennen, starten we daarom het liefst met een kennismakingsgesprek. Daarin zal duidelijk worden wat u precies van Van Lankveld verwacht. Wilt u bijvoorbeeld alleen een moderne keuken op maat in Boxmeer laten ontwerpen en plaatsen (en daar zijn we écht goed in!) of mogen we de volledige entree van uw hotel van een nieuwe look voorzien?

Als wij een duidelijk beeld hebben van de beoogde interieurbouw die in Boxmeer gerealiseerd mag worden, gaan we aan de slag met de eerste ontwerpen. Die perfectioneren we net zo lang totdat u 100% tevreden bent. Alles is immers maatwerk. Als het – in uw ogen – perfecte design klaar is, zetten we onze collega’s in de werkplaats aan het werk. Die bevindt zich in Gemert en is volledig in ons eigen beheer. Zo zorgen we voor de beste kwaliteit meubels, trappen, kasten en andere interieurartikelen.

Tot slot moet de interieurbouw nog in Boxmeer geplaatst, geïnstalleerd en gemonteerd worden. Ook dat kunt u met een gerust hart aan Van Lankveld overlaten. Vakmanschap en kwaliteit staan bij ons namelijk voorop, in iedere fase van het traject!

Zakelijke en particuliere interieurbouw Boxmeer

Wij zijn al jaren actief in heel Nederland, hoewel we het gros van onze interieurbouwprojecten in en rondom onze eigen vestigingsplaats, Gemert, uitvoeren. Dat resulteert erin dat we al meermaals klanten in Boxmeer met interieurbouw hebben geholpen – en niet alleen particulieren. Met een oog voor detail verzorgt Van Lankveld vakkundig zakelijke interieurs. Denk aan de interieurs van een tandartspraktijk, basisschool, retailwinkel, apotheek of kantoor. U zit bij Van Lankveld dus goed voor zowel particuliere als zakelijke interieurbouw in Boxmeer!

Keuken Op Maat Boxmeer

Keuken op maat Boxmeer

Specialiteit van het huis: het ontwerpen en realiseren van een keuken op maat in Boxmeer. We zorgen er altijd voor dat de stijl van uw nieuwe keuken naadloos aansluit op de stijl van de rest van uw woning. Met moderne technieken en producten van hoogwaardige kwaliteit realiseren uw droomkeuken.

Uiteraard voorzien we uw keuken op maat in Boxmeer van de maximale functionaliteit en gebruiksgemak. We delen de keuken zo in, dat gebrek aan opbergruimte verleden tijd wordt. Elke centimeter van de beschikbare ruimte benutten we optimaal.

Kies voor uw keuken op maat in Boxmeer uit diverse stijlen, zoals een landelijke keuken, een strakke, moderne keuken of toch juist een nostalgische, knusse keuken. Bekijk een aantal van onze uitgevoerde projecten ter inspiratie!

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?