Van Lankveld

Wij zijn graag uw betrouwbare partner bij ieder project.

Interieurbouw Breda

Interieurbouw Breda: een van onze specialismen. Breda is een mooie stad om te wonen. De Grote Kerk op de altijd gezellige Grote Markt, het Begijnhof, het Stedelijk Museum en voor de voetballiefhebbers… uiteraard voetbalclub NAC – er is genoeg te doen. Kortom, de omgeving is er. Wij helpen u graag bij de inrichting van uw woning, zodat uw woonlocatie zelf ook aansluit bij de prettige sfeer van Breda. Wij zijn niet onbekend met de uitvoering van interieurbouw in Breda. Zo hebben we al diverse projecten mogen verrichten, waarbij we klanten van begin tot eind hebben begeleid in het proces, oftewel van ontwerp tot installatie. Zullen we met elkaar in contact komen?

Interieurbouw Breda Omgeving
Interieurbouw Breda Keuken Op Maat

Particuliere interieurs op maat

Wij zijn op twee markten actief, waarbij de particuliere markt er één is. Het proces van interieurbouw Breda verloopt secuur. Zo heeft u bij ons ook de keuze uit een ruim aanbod maatwerk keukens. Wij komen bij u langs voor een intakegesprek (of u komt naar ons, als u dat liever wil). U geeft aan wat uw wensen en behoeften zijn, bepaalt de stijl en de materiaalkeuze. Onze specialisten nemen daar uiteraard een adviserende rol in aan, alvorens zij een ontwerp opstellen. Wanneer het concept aan iedereens verwachting voldoet, begint de bouw in onze werkplaats in Gemert. De beste vakmensen gaan voor u aan de slag om de verschillende onderdelen van uw interieur te vervaardigen. Klaar? Wij plaatsen het interieur bij u op locatie.

Maatwerk zakelijke interieurs

Interieurbouw Breda verzorgen wij ook voor een tweede markt: de zakelijke. Dat wil zeggen dat we het interieur van uw bedrijf volledig ontwerpen, bouwen en/of plaatsen. Dat doen we voor bedrijven in verschillende branches. Denk bijvoorbeeld aan chique horecagelegenheden, maar ook aan onderwijsinstellingen en tandartspraktijken. Neem eens een kijkje tussen onze zakelijke interieurbouw om te kijken welke projecten we eerder al afrondden.

Interieurbouw Breda Prachtige Woonkamer

Contact interieurbouw Breda

Wij verzekeren u van de beste kwaliteit op het gebied van interieurbouw Breda. Na de montage van het interieur, blijven wij dan ook altijd beschikbaar voor eventuele nazorg. Als u ergens toch niet tevreden mee bent of als u tegen bepaalde dingen aanloopt, dan helpen we u verder. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of vul het formulier hieronder in: onze experts staan voor u klaar!

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?