Laat uw droominterieur in Breda realiseren

Wij zijn graag uw betrouwbare partner bij ieder project.

Interieurbouw Breda

Is uw interieur of uw zakelijke interieur toe aan vervanging? Dan is Van Lankveld het interieurbouw bedrijf in Breda wat u zoekt! Wij zijn gevestigd in Gemert, maar werkzaam door heel Nederland. Van Lankveld verzorgt het gehele proces, van ontwerp tot realisatie. Al onze producten (meubels en accessoires) worden gemaakt in onze eigen werkplaats. Hierdoor is geen wens onmogelijk en kunnen we allerlei interieurbouw ontwerpen uitwerken. Benieuwd wat wij voor uw interieurbouw in Breda kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, onze experts adviseren u graag.

Interieurbouw Breda
Interieurbouw Breda

Particuliere interieurbouw Breda

Wij zijn op twee markten actief, waarbij de particuliere markt er één is. Het proces van interieurbouw Breda verloopt secuur. Wij komen bij u langs voor een intakegesprek (of u komt naar ons, als u dat liever wil). U geeft aan wat uw wensen en behoeften zijn, bepaalt de stijl en de materiaalkeuze. Onze specialisten nemen daar uiteraard een adviserende rol in aan, alvorens zij een ontwerp opstellen. Wanneer het concept aan iedereens verwachting voldoet, begint de bouw in onze werkplaats in Gemert. De beste vakmensen gaan voor u aan de slag om de verschillende onderdelen van uw interieur te vervaardigen. Klaar? Wij plaatsen het interieur bij u in Breda.

Maatwerk keuken Breda

Een belangrijk onderdeel van uw interieur is uw keuken. Een keuken is de plek waar u kookt, afwast, drinken pakt, maar ook de plek waar u aangrenzend aan eet. Een plek waar veel gebeurt.

Wij snappen als de beste dat een mooie keuken uw woning maakt of kraakt. Daarom zijn maken wij voor u een maatwerk keuken in Breda. We zeggen maatwerk, want u kunt tot in de details bepalen hoe uw keuken eruit komt te zien. Zo voldoet een maatwerk keuken zowel aan uw esthetische- als functionele eisen.

Vanzelfsprekend laten we de maatwerk keuken in Breda op de rest van uw interieur aansluiten. Ongeacht of u alleen voor een maatwerk keuken in Breda bij ons aanklopt of uw gehele interieur.

Interieurbouw Breda
Interieurbouw Breda

Zakelijke interieurbouw Breda

Interieurbouw Breda verzorgen wij ook voor de zakelijke markt. Dat wil zeggen dat we het interieur van uw bedrijf volledig ontwerpen, bouwen en/of plaatsen. Dat doen we voor bedrijven in verschillende branches. Denk bijvoorbeeld aan chique horecagelegenheden, maar ook aan onderwijsinstellingen en tandartspraktijken. Neem eens een kijkje tussen onze zakelijke interieurbouw om te kijken welke projecten we eerder al hebben afgerond.

Winkelinterieur Breda

In de zakelijke markt zijn wij ook actief in het ontwerpen, maken en plaatsen van winkelinterieur in Breda. Wij maken een winkelinterieur die voldoet aan uw huisstijl, uitstraling en functionaliteit. Zo springt uw winkel in Breda er tussen uit!

Interieurbouw Breda

Uw droominterieur in Breda bespreken?

Wilt u uw wensen bespreken voor uw droominterieur in Breda? Maak een afspraak met onze specialisten via het formulier hieronder om uw wensen omtrent interieurbouw rondom of in Breda te bespreken. Heeft u slechts wat vragen ter inventarisatie? Dan kunt u ook ‘gewoon’ contact met ons opnemen.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?