Interieurbouw Breda

Zoekt u een specialist voor interieurbouw in Breda? Van Lankveld Interieurbouw is graag uw betrouwbare partner bij dit project.

Afspraak maken

Interieurbouw Breda

Bent u op zoek naar de juiste partij voor interieurbouw in Breda? Dan bent u bij Van Lankveld Interieurbouw aan het juiste adres. Wij realiseren uw wensen op maat, of het nu gaat om het hele interieur of een kleiner project zoals een keuken. Wij zijn al ruim 30 jaar actief en hebben de nodige kennis en ervaring in huis. Bij Van Lankveld gaat het om het ambachtelijke product dat geheel volgens uw wensen wordt geproduceerd.

Interieurbouw Breda Door Van Lankveld
Interieurbouw Breda Droominterieur

Interieurbouw Breda voor particulieren

Van Lankveld ontwerpt en bouwt wooninterieurs voor de particuliere markt. Ook voor u gaan we graag aan de slag de interieurbouw in uw woning in Breda. We bespreken uw wensen bij u thuis of bij ons op kantoor. U bepaalt de stijl en de materiaalkeuze van uw interieur, waarbij wij een adviserende rol hebben. Op basis van dit gesprek maken we een ontwerp. Als deze aan uw verwachtingen voldoet, start onze werkplaats met de productie van de benodigde meubelen en/of accessoires. Zodra alles klaar is plaatsen we dit bij u op locatie. Wij hebben alles in eigen beheer. Van ontwerp tot productie en plaatsing. Hierdoor kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit leveren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze eerdere projecten.

Zakelijke interieurbouw Breda

Van Lankveld interieurbouw is ook in te zetten voor een zakelijk interieur bij u in Breda. Wij geven de zakelijke markt de uitstraling die het verdient. Of het nu gaat om een receptiebalie of een complete praktijkruimte, alles is mogelijk. Bij Van Lankveld krijgt u maatwerk uit eigen werkplaats. Wij zijn werkzaam voor diverse branches, zoals de zorg, scholen, winkels, horeca en kantoorinrichting. Onze specialisten bespreken graag uw wensen en eisen, ontwikkelen het design en voeren het ontwerp tot in de puntjes uit. Met oog voor het kleinste detail gaan we aan de slag met uw wensen. Een zakelijke interieur van Van Lankveld is altijd innovatief en uniek.

Interieurbouw Breda

Contact met Van Lankveld

Bij Van Lankveld bent u verzekerd van maatwerk op het gebied van interieurbouw bij u in Breda. Wij ontwerpen en bouwen aan de hand van uw wensen en budget. Van Lankveld heeft al diverse totaalprojecten in verschillende woningen en bedrijfspanden ontwikkeld en geproduceerd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze experts staan voor u klaar om u te voorzien van passend advies op het gebied van interieurbouw in Breda.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *
    Uw achternaam *
    Uw mailadres *
    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?