Van Lankveld

Wij zijn graag uw betrouwbare partner bij ieder project.

Interieurbouw Breda

Interieurbouw Breda: een van onze specialismen. Breda is een mooie stad om te wonen. De Grote Kerk op de altijd gezellige Grote Markt, het Begijnhof, het Stedelijk Museum en voor de voetballiefhebbers… uiteraard voetbalclub NAC – er is genoeg te doen. Kortom, de omgeving is er. Wij helpen u graag bij de inrichting van uw woning, zodat uw woonlocatie zelf ook aansluit bij de prettige sfeer van Breda. Wij zijn niet onbekend met de uitvoering van interieurbouw in Breda. Zo hebben we al diverse projecten mogen verrichten, waarbij we klanten van begin tot eind hebben begeleid in het proces, oftewel van ontwerp tot installatie. Zullen we met elkaar in contact komen?

Interieurbouw Breda Omgeving
Maatwerk Keuken Breda En Meer

Particuliere interieurbouw Breda

Wij zijn op twee markten actief, waarbij de particuliere markt er één is. Het proces van interieurbouw Breda verloopt secuur. Wij komen bij u langs voor een intakegesprek (of u komt naar ons, als u dat liever wil). U geeft aan wat uw wensen en behoeften zijn, bepaalt de stijl en de materiaalkeuze. Onze specialisten nemen daar uiteraard een adviserende rol in aan, alvorens zij een ontwerp opstellen. Wanneer het concept aan iedereens verwachting voldoet, begint de bouw in onze werkplaats in Gemert. De beste vakmensen gaan voor u aan de slag om de verschillende onderdelen van uw interieur te vervaardigen. Klaar? Wij plaatsen het interieur bij u op locatie.

Zakelijke interieurbouw Breda

Interieurbouw Breda verzorgen wij ook voor een tweede markt: de zakelijke. Dat wil zeggen dat we het interieur van uw bedrijf volledig ontwerpen, bouwen en/of plaatsen. Dat doen we voor bedrijven in verschillende branches. Denk bijvoorbeeld aan chique horecagelegenheden, maar ook aan onderwijsinstellingen en tandartspraktijken. Neem eens een kijkje tussen onze zakelijke interieurbouw om te kijken welke projecten we eerder al afrondden.

Interieurbouw Breda Prachtige Woonkamer
Maatwerk Keuken Breda

Maatwerk keuken Breda

Een belangrijk onderdeel van uw interieur is uw keuken. Deze keuken is waarschijnlijk de plek waar u kookt, afwast, drinken pakt, maar ook de plek waar u aangrenzend aan eet.

Wij snappen als de beste dat een mooie keuken uw woning maakt of kraakt. Daarom zijn maken wij voor u een maatwerk keuken in Breda. We zeggen maatwerk, want u kunt tot in de details bepalen hoe uw keuken eruit komt te zien.

Vanzelfsprekend laten we de maatwerk keuken in Breda op de rest van uw interieur aansluiten. Dat doen we niet alleen als we ook verantwoordelijk zijn voor de rest van uw interieur, maar ook als u alleen voor een maatwerk keuken vanuit Breda bij ons aanklopt.

Afspreken?

Dus… geïnteresseerd? Tof om te horen! Maak een afspraak met onze specialisten via het formulier hieronder om uw wensen omtrent interieurbouw rondom of in Breda te bespreken. Heeft u slechts wat vragen ter inventarisatie? Dan kunt u ook ‘gewoon’ contact met ons opnemen.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?