Interieurbouw De Rips

Heeft u een project op de planning staan? Dan is Van Lankveld graag uw betrouwbare partner bij deze uitdaging.

Interieurbouw De Rips

Bij Van Lankveld Interieurbouw bent u voor interieurrichting in De Rips en omgeving aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Gemert en zijn regionale experts in interieurarchitectuur en keukens op maat. Alle producten die we voor onze klanten ontwerpen, worden in onze werkplaats gerealiseerd. Dit kan bijvoorbeeld een groot wandmeubel zijn, maar ook een splinternieuwe keuken, woonkamer of slaapkamer. Bent u benieuwd naar ons werk? Neem dan een kijkje bij onze projecten. Bij interieurbouw in De Rips willen wij al uw zorgen uit handen nemen. Zo zorgen we ervoor dat het gehele project perfect wordt gerealiseerd en volledig aansluit op uw wensen.

Interieurbouw De Rips
Interieurbouw De Rips

Passie voor maatwerk

Van Lankveld is graag uw expert in interieurbouw in De Rips en omgeving. Heeft u ideeën voor privé- of zakelijke interieurs? U kunt het zo gek maken als u wilt en wij realiseren het voor u. Wij hebben alle disciplines in huis, dus we kunnen u bij alle aspecten van het project van dienst zijn. Van Lankveld werkt resultaatgericht en levert uitstekende resultaten volgens een naadloos plan. U kunt bij ons terecht voor maatwerk keukens, suites, kamers en totaalprojecten. Wij voorzien u graag van professioneel interieuradvies om uw ruimte in huis een charmante uitstalling te geven. We geven u graag inzicht in ons diverse aanbod. Komt u bij Van Lankveld voor interieurbouw in De Rips en omgeving? Dan bent u verzekerd van het volgende:

 • Uniek en deskundig advies
 • Professioneel vakmanschap en materialen van hoge kwaliteit
 • Design en realisatie door onze experts

Zakelijke interieurbouw De Rips nodig?

Uw kantoor is het eerste wat uw klant ziet bij binnenkomst voor een afspraak. De uitstraling hiervan is dus erg belangrijk. Of het nu gaat om uw kantoorruimte, praktijkruimte of een showroom, wij kunnen uw interieur laten stralen als nooit tevoren. Het is ook belangrijk dat uw werknemers op een plek werken wij zij zich op hun gemak voelen. Wij voorzien u van interieurbouw De Rips en omgeving op maat. We hebben projecten uitgevoerd voor diverse organisaties in de zorg, scholen, winkels, horeca en kantoren. Na de realisatie van uw nieuwe kantoorpand of praktijk kunnen u, uw collega’s en klanten genieten van het prachtige interieur.

Interieurbouw De Rips

Contact interieurbouw De Risp

De projecten van Van Lankveld zijn stuk voor stuk uniek. Voor alle particuliere en zakelijke interieurs kunt u bij ons terecht. Wij hebben inmiddels dertig jaar ervaring in dit vakgebied en hebben vele verschillende projecten opgeleverd. Met onze ervaring, kennis en expertise zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van alle soorten interieurs. Gaat u binnenkort aan de slag gaan met interieurbouw De Risp of omgeving? Wij helpen u. Van Lankveld is graag uw betrouwbare partner bij uw project. Ons maatwerk zorgt voor een prachtig eindresultaat dat voldoet aan al uw behoeften. Heeft u vragen of bent u benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Niet woonachtig in De Risp? Geen probleem ook voor klanten uit steden als Apeldoorn, Almere of Assen gaan wij graag aan de slag.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Uw voornaam *

  Uw achternaam *

  Uw mailadres *

  Uw telefoonnummer

  Waar kunnen we u mee helpen?