Interieurbouw Delft

 Interieurbouw Delft

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor interieurbouw Delft? Zoek niet verder! Bij Van Lankveld hebben wij jarenlange ervaring en oog voor detail. Uw interieurwensen staan bij ons op nummer één! Bij ons bent u aan het juiste adres voor zowel zakelijke als particuliere aanvragen. Hierbij is een keuken op maat ook onderdeel van  ons vakmanschap. Onze vakmensen helpen u graag aan het interieur van uw dromen!

Interieurbouw Delft
Zakelijke Interieurbouw Delft

Zakelijke interieurbouw Delft

Heeft u een apotheek, kantoor, basisschool of tandartsgebouw dat nieuw leven in geblazen moet worden of toe is aan een nieuw interieur? Voor een zakelijke aanvraag voor interieurbouw Delft zijn er meerdere mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het bouwen van meubelen op maat, zoals een kast, tafel of het realiseren van een totaalplaatje. Wilt u graag zien wat wij al hebben gerealiseerd voor voorgaande bedrijven? Dan kunt u hier onze uiteenlopende projecten bekijken.

Particuliere interieurbouw

U kunt bij ons niet alleen zakelijke aanvragen doen voor interieurbouw Delft, maar ook particuliere aanvragen. Hierbij zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan het laten bouwen van een (inbouw)kast op maat, maar ook aan het realiseren van een complete woonkamer, leefkeuken of studeerkamer. Wij vinden het belangrijk dat het interieur van uw woning goed bij u past. Daarom stemmen wij op basis van uw wensen een ontwerp samen. Daarna gaan wij aan de slag met bouwen in onze eigen werkplaats. Zo kunnen wij zowel de functionaliteit als het uiterlijk naar wens behouden.

Keuken Interieurbouw Delft
Particulier Project Delft

Maatwerk keukens

Bent u tijdens uw zoektocht naar interieurbouw Delft op zoek naar een nieuwe keuken? Naast zowel zakelijke als particuliere interieurbouw helpt ons team u ook graag aan de perfecte keuken op maat. Deze keuken kunnen wij volledig voor u ontwerpen en realiseren. Bij Van Lankveld hechten we waarde aan functionaliteit, maar ook aan uitstraling. Op deze manier zorgen wij ervoor dat een keuken praktisch is ingericht, maar ook een sfeervol gevoel toevoegt aan de ruimte. Hierdoor past uw maatwerk keuken altijd perfect in uw interieur, zowel zakelijk als privé.

Contact met Van Lankveld

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor het realiseren van uw droominterieur? Ons team bestaat uit vakkundige mensen met liefde voor het vak. Zij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Ook kunt u geheel vrijblijvend met een van hen een kennismakingsgesprek aanvragen. Wij ontvangen u graag! Ook kunt u voor vragen of advies contact met ons opnemen.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?