Zakelijk of particulier interieur op maat

Interieurbouw Delft

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor interieurbouw Delft? Zoek niet verder! Bij Van Lankveld hebben wij jarenlange ervaring met particulier en zakelijk interieur Met ons oog voor detail zorgen we dat de ruimte helemaal aansluit bij uw gewenste plaatje. Uw interieurwensen staan bij ons op nummer één! Ongeacht of u op zoek bent naar particulier of zakelijk interieur, bij ons bent u aan het juiste adres in beide gevallen. Daarnaast is een keuken op maat in Delft ook onderdeel van ons vakmanschap. Onze vakmensen helpen u graag aan het interieur van uw dromen!

Interieurbouw Delft
Zakelijke Interieurbouw Delft

Zakelijke interieurbouw Delft

Heeft u een apotheek, kantoor, basisschool of tandartsgebouw dat nieuw leven in geblazen moet worden of toe is aan een nieuw interieur? Voor een zakelijke aanvraag voor interieurbouw Delft zijn er meerdere mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het bouwen van meubelen op maat, zoals een kast, tafel of het realiseren van een totaalplaatje. De juiste sfeer in uw werkomgeving in Delft is namelijk erg belangrijk. De juiste sfeer kan zelfs de productiviteit van uw medewerkers ten goede komen.

Particuliere interieurbouw Delft

U kunt bij ons niet alleen zakelijke aanvragen doen voor interieurbouw Delft, maar ook particuliere aanvragen. Hierbij zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan het laten bouwen van een (inbouw)kast op maat, maar ook aan het realiseren van een complete woonkamer, leefkeuken of studeerkamer. Wij vinden het belangrijk dat het interieur van de betreffende ruimte goed bij u en de rest van de woning past. Daarom stemmen wij op basis van uw wensen een ontwerp samen. Onze specialisten beschikken over een uitgebreide kennis en kunnen u daarom uitstekend helpen met het visualiseren van uw ideeën. Na het visualiseren gaan wij aan de slag met bouwen in onze eigen werkplaats. Onze eigen bouwplaats zorgt ervoor dat wij zowel de functionaliteit als het uiterlijk naar wens behouden.

Keuken Interieurbouw Delft
Particulier Project Delft

Maatwerk keuken Delft

Bent u in uw zoektocht naar interieurbouw Delft op zoek naar specifiek item zoals een maatwerk keuken? Dan bent u bij Van Lankveld op de juiste plek. Naast zowel zakelijke als particuliere interieurbouw helpt ons team u ook graag aan de perfecte maatwerk keuken in Delft. De keuken is vaak een belangrijk onderdeel van uw woning. Er wordt hier gegeten, gekookt en misschien ook wel gezellig geborreld. Deze keuken kunnen wij volledig voor u ontwerpen en realiseren. We hechten daarbij veel waarde aan functionaliteit, maar ook aan uitstraling. Op deze manier zorgen wij ervoor dat een keuken praktisch is ingericht, maar ook een sfeervol gevoel toevoegt aan de ruimte. Hierdoor past uw maatwerk keuken altijd perfect in uw interieur, zowel zakelijk als privé.

Met een maatwerk keuken in Delft:

 • kunt u kiezen uit alle gewenste apparatuur;
 • heeft u een werkblad op de juiste werkhoogte;
 • kiest u zelf hoeveel opbergruimte u nodig heeft;
 • heeft u een keuken die perfect aansluit bij de rest van uw woning.

Meer weten over interieurbouw in Delft?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor het realiseren van uw droominterieur in Delft? Ons team bestaat uit vakkundige mensen met liefde voor het vak. Zij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Ook kunt u geheel vrijblijvend met een van hen een kennismakingsgesprek aanvragen. Wij ontvangen u graag! Neem voor vragen of advies gerust contact met ons op!

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Uw voornaam *

  Uw achternaam *

  Uw mailadres *

  Uw telefoonnummer

  Waar kunnen we u mee helpen?