Interieurbouw Deurne

Bent u op zoek naar de juiste partij voor de realisatie van uw dromen? Klop dan eens aan bij Van Lankveld.

Interieurbouw Deurne

Heeft u binnenkort interieurbouw Deurne op de planning staan? Klop dan eens aan bij Van Lankveld Interieurbouw. Wij zijn al actief sinds 1991 en kunnen dus wel stellen dat we de nodige ervaring in huis hebben. Wij zijn gevestigd in Gemert en zijn dé regionale specialist op het gebied van interieurbouw, interieurstyling en maatwerk keukens. In onze werkplaats realiseren we elk denkbaar ontwerp. Dit kan uiteenlopen van een prachtig wandmeubel tot een geheel nieuwe woonkamer of keuken. Neem gerust eens een kijkje bij de projecten die we tot nu toe uit hebben gevoerd. Wie weet wat we voor u kunnen betekenen!

Interieurbouw Deurne voor maatwerk keukens
Interieurbouw Deurne voor zakelijke markt

Particuliere interieurbouw Deurne

Wij gaan graag voor u aan de slag met de persoonlijke interieurbouw. Particuliere interieurs zijn onze specialisatie. U kunt een deel van uw woning door ons laten aanpakken of zelfs uw hele woning. Allereerst inventariseren wij uw wensen, zodat we die mee kunnen nemen in ons ontwerp. Bent u helemaal tevreden over het ontwerp? Dan gaan wij aan de slag in onze werkplaats met het vervaardigen van alle meubelen en accessoires. Doordat wij alles in eigen beheer realiseren, kunnen wij u verzekeren van de hoogst mogelijke kwaliteit. Onze experts werken volgens het oude ambacht en met veel oog voor detail aan interieurbouw Deurne.

Zakelijke interieurbouw Deurne

Ook voor zakelijke interieurbouw zit u bij Van Lankveld goed. Het interieur bepaalt voor een groot deel de uitstraling van een bedrijf. Wij zijn de juiste partij voor interieurbouw bij uw bedrijf in Deurne of omgeving. Wij laten uw interieur stralen als nooit tevoren, of het nu gaat om een kantoorruimte, een praktijkruimte of een showroom. Ook zakelijke interieurbouw Deurne verzorgen wij altijd op maat. Wij werken onder andere voor de volgende branches:

 • Zorg
 • Scholen
 • Winkels
 • Horeca

Bent u werkzaam in een andere branche? Geen punt! Ook voor u gaan wij graag aan de slag. In onze werkplaats ontwikkelen wij het benodigde interieur geheel op maat. Na de realisatie voelen u en uw collega’s, maar ook uw klanten, zich zonder twijfel helemaal thuis in het nieuwe interieur.

Interieurbouw Deurne voor particulieren

Contact opnemen

Van Lankveld Interieurbouw staat voor maatwerk op het gebied van interieurbouw Deurne. Wij ontwerpen en bouwen op basis van uw wensen en budget. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand? Of komt u uit een andere plaats in Nederland in de buurt van Deurne? Neem dan gerust eens contact met ons op. Dit is geheel vrijblijvend. Onze vakmensen voorzien u graag van passend advies.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Uw voornaam *

  Uw achternaam *

  Uw mailadres *

  Uw telefoonnummer

  Waar kunnen we u mee helpen?