Interieurbouw Dordrecht

Behoefte aan interieurbouw in Dordrecht? Dan bent u bij Van Lankveld aan het juiste adres!

Afspraak maken

Interieurbouw Dordrecht

Van Lankveld Interieurbouw Dordrecht maakt alle soorten interieurs, of het nu gaat om uw complete interieurs of een deel ervan zoals keukens, (inbouw)kasten of op maat gemaakte meubels. Geheel naar uw specifieke wensen en eisen wordt door ons een ontwerp gemaakt met aandacht voor detail en functionaliteit. Hierbij geldt dat vakmanschap, creativiteit en kwaliteit de basis vormen. Om dit te kunnen realiseren besteden wij altijd uitgebreid aandacht aan de ruimte waarbinnen wij uw interieurwensen mogen verwezenlijken. Daarom maken wij graag onze eerste afspraak bij u op locatie. We maken maatwerkinterieurs voor bedrijven, winkels, horeca, scholen, particulieren, etc. Samen ontwikkelen we uw unieke interieur, desgewenst in samenspraak met een van ons experts. 

Interieurbouw Dordrecht Voor Bedrijven
Interieurbouw Dordrecht Voor Particulieren

Maatwerk interieurbouw

Bij Van Lankveld Interieurbouw draait alles om maatwerk. Daarmee bedoelen we niet alleen de maatvoering van de producten die we vervaardigen, maar ook de persoonlijke aanpak voor al onze klanten. Niet voor niets weten zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers ons al jaren te vinden en maken ook interieurarchitecten veelvuldig gebruik van onze maatwerkoplossingen. Samen bespreken we wat u mooi vindt en aan welke praktische eigenschappen het interieur of meubelstuk moet voldoen. We maken een gedetailleerd ontwerp en gaan vervolgens aan de slag in onze moderne werkplaats. Hier maken we uw meubel, keuken of interieur helemaal op maat en zorgen we voor een perfecte afwerking in de door u gekozen kleur. 

Werkwijze

Nadat wij uw interieurwensen hebben vertaald in een praktisch ontwerp dat door u is goedgekeurd, zullen wij overgaan tot het bestellen van alle materialen en uw bestelling opnemen in onze planning. Vervolgens zullen wij met al onze passie en toewijding werken aan een kwalitatief mooi product. Ook de afwerking doen wij zelf, waarbij ook de mogelijkheden eindeloos zijn. Wij beschikken daarvoor over een eigen werkplaats in Gemert. Tijdens de voortgang van de uitvoering van uw opdracht bent u hier van harte welkom. We bespreken graag de laatste trends op het gebied van interieurbouw. Nieuwe materialen en toepassingen: wij kunnen u er alles over vertellen en u vrijblijvend hierover adviseren. Of u nu kiest voor een moderne of klassieke interieurstijl, bij ons bent u altijd verzekerd van vakmanschap en een uniek interieur op maat.

Interieurbouw Dordrecht Door Van Lankveld

Contact interieurbouw Dordrecht

Uiteindelijk monteren wij het interieur zelf bij u thuis. U ontvangt maatwerk dat een toevoeging zal zijn aan uw interieur. Bent u geïnteresseerd geraakt in onze aanpak, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Hopelijk tot ziens! Wij voorzien u graag van meer informatie over interieurbouw bij ons op kantoor of bij u thuis in Dordrecht of omgeving.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *
    Uw achternaam *
    Uw mailadres *
    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?