Interieurbouw Dordrecht

Uw gewenste partner met oog voor detail.

Interieurbouw Dordrecht

Interieurbouw Dordrecht is een specialisme dat ons lang niet onbekend is. In deze prachtige havenstad valt genoeg te beleven. De historische Groothoofdspoort, het Stadhuis, het standbeeld van de gebroeders de Witt, het Matchoholic voetbalstadion… noemt u het maar op. En in zo’n stad, wilt u natuurlijk wel thuiskomen in een prettig, knus en mooi huis. En daar helpen we u graag bij. Met onze jarenlange ervaring toveren we het interieur van uw huis/bedrijf of keuken om tot een resultaat waar u nooit van had durven dromen. We zijn er namelijk voor particulieren én bedrijven!

Interieurbouw Voor In De Stad Dordrecht
Interieurbouw Dordrecht Woonkamer

Alles is maatwerk

Bij interieurbouw Dordrecht draait alles om maatwerk. Daarmee bedoelen we niet alleen de maatvoering van de producten die we vervaardigen, maar ook de persoonlijke aanpak voor al onze klanten. Niet voor niets weten zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers ons al jaren te vinden en maken ook interieurarchitecten veelvuldig gebruik van onze maatwerkoplossingen. Samen bespreken we wat u mooi vindt en aan welke praktische eigenschappen het interieur of meubelstuk moet voldoen. We maken een gedetailleerd ontwerp en gaan vervolgens aan de slag in onze moderne werkplaats voor de interieurbouw in Dordrecht.

Werkwijze interieurbouw Dordrecht

Nadat wij uw interieurwensen hebben vertaald in een praktisch ontwerp dat door u is goedgekeurd, zullen wij overgaan tot het bestellen van alle materialen en uw bestelling opnemen in onze planning. Vervolgens zullen wij met al onze passie en toewijding werken aan een kwalitatief mooi product. Ook de afwerking doen wij zelf, waarbij ook de mogelijkheden eindeloos zijn. De interieurbouw vindt niet in Dordrecht zelf plaats, maar in Gemert. Daar staat immers onze werkplaats. Tijdens de voortgang van de uitvoering van uw opdracht bent u hier van harte welkom. Of u nu kiest voor een moderne of klassieke interieurstijl, bij ons bent u altijd verzekerd van vakmanschap en een uniek interieur op maat.

Interieurbouw Dordrecht Kantoor

Maak kennis met ons

Uiteindelijk monteren wij het interieur zelf bij u thuis. U ontvangt maatwerk dat een toevoeging zal zijn aan uw interieur. Bent u geïnteresseerd geraakt in onze aanpak, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Hopelijk tot ziens! Wij voorzien u graag van meer informatie over interieurbouw bij ons op kantoor of bij u thuis in Dordrecht of omgeving.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?