Bij Van Lankveld helpen we u graag tijdens uw interieurbouw in Ede.

Afspraak maken

Interieurbouw Ede

Bent u op zoek naar een bedrijf ter ondersteuning van uw interieurbouw in Ede? Dan bent u bij Van Lankveld aan het juiste adres. Wij zijn breed inzetbaar en creëren kasten, op maat gemaakte keukens, meubels en maatwerk interieur. Op basis van uw wensen maken wij een uniek ontwerp.

Interieurbouw Ede
Interieurbouw Ede door van Lankveld

Alles op maat

Van Lankveld is de specialist die u zoekt voor interieurbouw in Ede. Of u nu een zakelijke of een particuliere aanvraag heeft wij bieden met ons team een hoop creativiteit en expertise om zo voor de mooiste resultaten te zorgen. U kunt ervoor kiezen om zowel het ontwerpen en de bouw als de installatie van uw interieur aan ons uit te besteden. Maar u kunt er ook voor kiezen om ons een deel van het werk uit handen te geven. Bij uw wensen voor een keuken of een meubel op maat als onderdeel van uw interieurbouw in Ede bent u bij Van Lankveld aan het juiste adres.

Maatwerk keukens

Bent u tijdens uw zoektocht naar interieurbouw in Ede op zoek naar een nieuwe keuken? Geen punt! Naast interieurbouw in Ede helpen we u ook graag aan de perfecte keuken. Deze keuken kunnen wij voor u ontwerpen en realiseren, helemaal op maat. Bij Van Lankveld hechten we waarde aan functionaliteit, maar ook aan uitstraling. Op deze manier zorgen wij ervoor dat een keuken praktisch is ingericht, maar toch ook een sfeervol gevoel kan toevoegen aan de ruimte.

Interieurbouw In Ede En Meer Bij Van Lankveld Interieurspecialist
Meer Dan Interieurbouw Ede

Werkwijze interieurbouw Van Lankveld

Met onze jarenlange ervaring en ons team aan vakkundige mensen maken wij van elke gebouwde omgeving een succes. Wij kunnen meer voor u doen dan alleen de inrichting van een ruimte. Bij een eerste afspraak met Van Lankveld bezoeken wij graag de bouwlocatie. Dit doen we om een beeld te krijgen van de ruimte en om optimaal eindresultaat af te leveren. Voor uw interieurbouw in Ede komen wij dan ook graag bij uw locatie op bezoek om zo met u mee te kijken naar de mogelijkheden.

Contact

Wilt u graag meer weten over wat de mogelijkheden voor uw interieurbouw in Ede? Neem dan gerust contact met ons op. Wij werken met vakkundige mensen met liefde voor het vak. U kunt gerust een afspraak met ons maken. Ook kunt u geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een van onze specialisten aanvragen. Wij nemen u graag werk uit handen tijdens de interieurbouw in Ede.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *
    Uw achternaam *
    Uw mailadres *
    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?