Interieurbouw Emmen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor interieurbouw in Emmen? Bij Van Lankveld bent u aan het juiste adres!

Interieurbouw Emmen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw interieurbouw in Emmen? Zoek niet verder! Van Lankveld is specialist in het realiseren van meubels en interieur op maat. Met al ruim 30 jaar ervaring in het vak voor zowel zakelijke opdrachten als particuliere interieurbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunnen wij ook een prachtige keuken op maat voor u bouwen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden bij Van Lankveld.

Zakelijke Interieurbouw Emmen
Meubels Op Maat Emmen

Meubels op maat

Bent u op zoek naar een nieuwe inbouwkast of ander meubelstuk op maat? Wij kunnen deze voor u bouwen. Hierbij is het ideaal dat u geen rekening hoeft te houden bij het aanschaffen van een nieuw meubel, want deze maken wij helemaal naar uw wens én op maat. Bij uw aanvraag voor interieurbouw in Emmen zijn er naast meubels op maat meer mogelijkheden. Of u nu een zakelijke of een particuliere aanvraag voor interieurbouw in Emmen wilt indienen, voor beiden gaat ons vakkundige team graag aan de slag.

 

Zakelijke interieurbouw

Bij het inrichten van een zakelijk interieur is het belangrijk dat zowel uw klanten als uw medewerkers zich thuis voelen. Uw bedrijfspand is namelijk het visitekaartje van uw bedrijf. Wilt u hulp bij het inrichten? Wij realiseren graag het perfecte totaalplaatje voor u. Of u nu een apotheek, basisschool, huisarts, kantoorpand of ander bedrijfspand heeft, bij ons bent u aan het juiste adres voor zakelijke interieurbouw in Emmen. Wilt u graag zien welke bedrijven u voor zijn gegaan? Dan kunt u onze uiteenlopende projecten bekijken.

Interieurbouw Emmen
Zakelijke Interieurbouw Emmen 2

Particuliere interieurbouw

Naast zakelijke aanvragen voor interieurbouw in Emmen kunt u natuurlijk ook voor particuliere aanvragen bij ons terecht. Voor een perfecte kast op maat, maar ook voor een complete leefruimte. Daarnaast kunnen wij uw ideale keuken op maat voor u realiseren. Met uw wensen duidelijk op een rij gaan wij van start met het ontwerpen van uw droomruimte. Daarna gaan wij aan de slag met het bouwen in onze eigen werkplaats. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken zowel stijlvol als functioneel is.

Contact interieurbouw Emmen

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden voor uw interieur bij Van Lankveld? Of wilt u graag samen de mogelijkheden doorspreken? Neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek met een van onze vakmensen. Zij ontvangen u graag en spreken uw wensen met u door.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?