Van Lankveld

Bent u op zoek naar uw betrouwbare partner voor interieurbouw in Enschede? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Afspraak maken

Totaalplaatje

Als expert in interieurbouw helpen wij u graag met uw woning of pand in Enschede. Zowel voor bedrijven als particulieren gaan wij aan de slag, om samen tot de mooiste resultaten te komen. Daarbij kunt u onze hulp inschakelen voor enkele meubelstukken, maar ook voor een geheel nieuw interieur. Wij bieden immers graag het totaalplaatje. Van design en ontwerp tot de uiteindelijke installatie: Van Lankveld neemt u alles uit handen. Uiteraard wel in overleg met u, zodat we uw wensen en behoeften tot in detail kunnen nabootsen in de werkelijkheid.

Interieurbouw Enschede Voor Van Lankveld
Interieurbouw Enschede Voor Particulieren

Particulier

Met enige regelmaat vindt onze interieurbouw plaats in Enschede. De stad kent een aantal (inmiddels) prachtige woningen, waar we reeds projecten uitvoerden. Neem gerust een kijkje tussen deze eerdere werkzaamheden. Voor een samenwerking, gaan we altijd eerst met elkaar in gesprek. U geeft uw wensen aan en onze specialisten bekijken vervolgens de mogelijkheden, stellen wat conceptontwerpen op en wachten op uw akkoord. Als we er definitief uit zijn, beginnen we met de bouw. Die vindt plaats in onze werkplaats in Gemert. De vakmensen zetten de ontwerpen om tot fysieke producten en onderdelen en waarborgen tegelijkertijd de kwaliteit. Alles is maatwerk. Zijn alle onderdelen af en gereed? Dan zetten we onze monteurs aan deze te vervoeren naar Enschede, klaar voor de interieurbouw, ofwel de installatie.

Zakelijk

Van Lankveld pakt niet alleen woningen aan: bedrijfspanden zijn een tweede specialisme. Het interieur van uw kantoor is onderdeel van de eerste indruk die bezoekers of klanten van uw bedrijf krijgen – dat beseffen wij maar al te goed! Daarom gaan we ook graag aan de slag met interieurbouw in het bedrijfsleven van Enschede, waar we in het verleden al scholen, tandartspraktijken en horeca-gelegenheden aanpakten.

Ook aan zakelijke klanten bieden wij maatwerk. De stylisten van Van Lankveld komen langs op locatie en analyseren daar alle mogelijke inrichtingen voor een nieuw interieur. Samen met u sparren ze over een ontwerp, waarna, net zoals bij particulieren, na akkoord de werkplaats aan de slag wordt gezet. Ook voor de zakelijke markt hebben we een aantal mooie projecten op touw gezet.

Zakelijke Interieurbouw Enschede

Contact over interieurbouw Enschede

Van Lankveld Interieurbouw staat voor maatwerk op het gebied van interieurbouw in Enschede. Wij ontwerpen en bouwen op basis van uw wensen en budget. Toch kunnen we ons voorstellen dat u nog een heleboel vragen hebt over bijvoorbeeld onze werkwijze, referenties, kwaliteit of andere zaken. Stel ze gerust, door contact met ons op te nemen. Onze specialisten voorzien u graag van passend advies.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *
    Uw achternaam *
    Uw mailadres *
    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?