Interieurbouw Gemert

Interieurbouw Gemert

Al in 1991, toen wij Van Lankveld oprichtten, was onze visie helder. Maatwerk is de sleutel tot succes. Want wie klanten tevreden naar buiten wil zien lopen, moet wel aan hun wensen voldoen. Sindsdien groeiden we gestaag: kwaliteit en tevredenheid behoorden immers altijd op één te staan. Hoewel we inmiddels zijn uitgegroeid tot interieurbouwspecialist van Gemert en omstreken, zijn we die visie nooit uit het oog verloren. In onze werkplaats vervaardigen wij dan ook ieder mogelijk product, volledig naar uw wens. Zoekt u hulp bij zakelijke of particuliere interieurbouw Gemert? Neem dan contact met ons op.

Interieurbouw Gemert Tussenwand
Winkelinterieur In Gemert

Wat doen we precies?

Wij zorgen ervoor dat al uw interieurwensen in vervulling gaan. Dat wil dus zeggen dat we u bijstaan gedurende het hele proces – van idee tot uitvoering. Allereerst gaan we met elkaar in gesprek. U geeft uw behoeften aan en samen proberen we zo tot een eerste concept te komen. Onze beste specialisten komen daaraan te pas. Als we beiden tevreden zijn over het uiteindelijke ontwerp, zetten we het productieteam aan de slag. Het team bestaat uit echte vakmensen en vervaardigt het ontwerp nauwkeurig en met passie. Is alles af? Dan plaatsen wij het persoonlijk bij u in huis, kantoor of winkel. Kortom, voor interieurbouw bent u hier in Gemert op de juiste plek!

Zowel voor particulieren als bedrijven

Interieurbouw in Gemert voeren we uit voor zowel particulieren als bedrijven. Iedereen moet immers bij Van Lankveld terecht kunnen. Zo hebben wij diverse studeerkamers, suites en keukens opgeknapt en omgetoverd tot levendige ruimtes, maar verzorgden wij ook het interieur van kantoorruimtes, basisscholen en apotheken. Zelf zijn we erg trots op de interieurbouw die we voor de tandartsenpraktijk te Gemert hebben gerealiseerd. Een tandartsenpraktijk moet praktisch ingesteld zijn, maar zal ook patiënten gerust moeten stellen door kalmte uit te stralen. En dat is gelukt! Onze toppers namen de hele praktijk onder handen – van de ontvangstbalie tot de behandelkamer en keuken. Het interieur werd gemaakt van MDF (geperst board met middelhoge dichtheid), waarna het werd beplakt met hardplastic van Abet Polaris. Bent u benieuwd naar onze andere werken? Neem dan gerust een kijkje tussen onze particuliere en zakelijke projecten.

Zakelijke Interieurbouw Gemert

Contact interieurbouw Gemert

Twijfelt u of heeft u vragen over interieurbouw in Gemert of omstreken? Contact opnemen met Van Lankveld kan nooit kwaad. Of u nu met ons in zee gaat of niet, we helpen u sowieso verder. Weten wat u niet wilt is ook prettig, nietwaar? Langskomen bij Van Lankveld Interieurbouw in Gemert kan natuurlijk altijd. Hopelijk tot snel!

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?