Interieurbouw Groningen

Van Lankveld Keukens en Interieurbouw. Dé specialist op het gebied van interieurbouw Groningen.

Afspraak maken

Interieurbouw Groningen

Bent u woonachtig in de omgeving van Groningen en op zoek naar een specialist op het gebied van interieurbouw? Dan is Van Lankveld Keuken en Interieur de juiste partij voor u. Ons prachtige bedrijf staat voor maatwerk, kwaliteit en ambacht. Sinds 1991 dragen wij onze filosofie uit naar heel Nederland en verzorgen wij ook interieurbouw in Groningen . Omdat klanttevredenheid bij ons voorop staat, worden al onze producten op maat gemaakt in onze werkplaats in Gemert. Uiteindelijk brengen we ze naar Groningen en plaatsen we ze in uw pand of woning.

Zakelijke Interieurbouw Groningen
Interieurbouw Groningen Kast Met Schuifdeur

Onze diensten

Wij delen onze diensten op gebied van interieurbouw Groningen op in drie categorieën:

 • Particuliere interieurs. Voor de particuliere markt ontwerpen en bouwen wij wooninterieurs. Ook de onderdelen van het interieur maken wij op maat. Daarbij staan wij voor elke uitdaging open.
 • Zakelijke interieurs. Van Lankveld is ook actief op de zakelijke markt. Het interieur van bedrijven moet de aandacht krijgen die het verdient. Basisscholen, tandartspraktijken en andere instellingen hebben onze hulp al ingeschakeld.
 • Maatwerk keukens. Een combinatie van uitstraling en functionaliteit is de sleutel tot de perfecte keuken. Door ons maatwerk weten wij dat perfect te bewerkstelligen.

Hoe gaan wij te werk?

Uiteraard richten wij niet zomaar uw woning of pand in. Tijdens de eerste afspraak onderzoeken we grondig wat er mogelijk is. Voor interieurbouw in Groningen hebben wij een strak stappenplan. Wanneer we eenmaal inzicht hebben in de locatie, laten we graag onze concepten zien. Op deze manier zorgen we samen voor een functionele en sfeervolle ruimte. Pas als u tevreden bent zetten we de vakmensen in onze werkplaats aan de slag. Zij zorgen dat uw interieur tot leven komt. Tot slot plaatsen we het interieur in uw pand of woning, zodat u er zo snel mogelijk van kunt genieten. Meer weten over ons? Klik dan hier!

interieurbouw Groningen totaalconcept

Contact voor interieurbouw in Groningen

Wanneer u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Bij concrete interesse verzoeken wij u een (online) afspraak te maken. Langskomen mag natuurlijk altijd. Wij zijn gevestigd in Gemert maar verzorgen ook interieurbouw voor de regio Groningen en zelfs Maastricht.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Uw voornaam *
  Uw achternaam *
  Uw mailadres *
  Uw telefoonnummer

  Waar kunnen we u mee helpen?