Dé specialist op het gebied van interieur

Interieurbouw Groningen

Bij Van Lankveld staat ambacht en kwaliteit centraal. Voor de perfecte partner voor interieurbouw in Groningen bent u bij ons dan ook op de juiste plek. De eerste prioriteit gaat uit naar het leveren van kwalitatief hoogstaand werk. Daarbij is bij ons alles maatwerk. En dat niet alleen tijdens de bouw, maar juist in alle fasen van het proces. We zijn immers verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen én installeren van uw interieur in Groningen. Kortom: Van Lankveld ontzorgt u volledig. Zowel zakelijke interieurs als particuliere interieurs behoren tot onze diensten. Of u nu kiest voor een compleet nieuw interieur, een maatwerk kast of een keuken op maat; wij helpen u graag. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Interieurbouw Groningen
Interieurbouw Groningen Kast Met Schuifdeur

Wat kunnen wij realiseren?

Op het gebied van interieurbouw in Groningen kunnen wij verschillende diensten voor u vervullen. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor zakelijke interieurs. Denk bijvoorbeeld aan basisscholen, tandartspraktijken en andere instellingen. De eerste indruk van bezoekers wordt grotendeels gecreëerd door het interieur in uw bedrijfspand. Interieurbouw in Groningen is daarom ook onmisbaar in de zakelijke sector.

Als particulier wilt u natuurlijk ook dat uw interieur in uw woning helemaal naar wens is. Wij verzorgen volledige en gedeeltelijke wooninterieurs. Laat alles aan ons over of meng u in de discussie over het design: van specifiek meubelstuk tot een ruimte zoals de slaapkamer.

Maatwerk keuken Groningen

De keuken is vaak een centrale ruimte in een woning waar veel geleefd wordt. Vanwege alle apparatuur dat in een erin verwerkt zit, onderscheiden we een maatwerk keuken als aparte dienst in ons assortiment. Ook deze ontwerpen, bouwen en installeren we op maat. Een maatwerk keuken in Groningen biedt veel voordelen ten opzichte van een “standaard” keuken. Zo bepaalt u helemaal zelf hoeveel opbergruimte er in de keuken aanwezig moet zijn. En kiest u zelf wat voor u de ideale indeling en werkhoogte is. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een maatwerk keuken in Groningen? Neem dan gerust contact met ons op!

Maatwerk Keuken Groningen
Interieurbouw Groningen Lv

Interieurbouw Groningen: werkwijze

Stel dat we een overeenkomst bereiken, hoe gaan we dan te werk? Voor interieurbouw in Groningen hanteren wij een strak stappenplan. Tijdens onze eerste afspraak gaan we grondig na wat de mogelijkheden zijn. Als we de locatie (en haar mogelijkheden) in kaart hebben, maken we concepten en laten we ze zien. Wanneer u helemaal tevreden bent, beginnen we met bouwen. Dat bouwen doen we in de werkplaats die we bovendien in eigen beheer hebben. Uw interieur krijgt vorm, raakt klaar voor installatie en gaat op transport naar Groningen. Eenmaal aangekomen plaatsen wij het interieur in uw woning of (indien u een zakelijke klant bent) in uw bedrijfspand.

Meer weten over interieurbouw in Groningen?

Wanneer u vragen heeft omtrent interieurbouw Groningen kunt u altijd contact met ons opnemen. Bij concrete interesse verzoeken wij u een (online) afspraak te maken. Langskomen mag natuurlijk altijd. Wij zijn gevestigd in Gemert, maar verzorgen ook interieurbouw voor de regio Groningen.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?