Van Lankveld

Dé specialist op het gebied van interieurbouw Groningen.

Alles in één bij interieurbouw in Groningen

Voor interieurbouw in Groningen ligt onze focus al sinds de oprichting op ambacht en kwaliteit. Oftewel, de eerste prioriteit gaat uit naar het leveren van kwalitatief hoogstaand werk. Het opschalen van de groei, het bewerkstelligen van een enorme afzet en soortgelijke zaken komen later wel. U kunt er daarom vanuit gaan dat de interieurbouw die we in Groningen realiseren, kwaliteit ademt. Maatwerk. Daar gaat het bij Van Lankveld om. En dat niet alleen tijdens de bouw, maar juist in alle fasen van het proces. We zijn immers verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen én installeren van het interieur. Kortom: Van Lankveld ontzorgt je volledig.

Zakelijke Interieurbouw Groningen
Interieurbouw Groningen Kast Met Schuifdeur

Onze diensten

Wij delen onze diensten op gebied van interieurbouw Groningen op in drie categorieën:

 • Particuliere interieurs. We verzorgen gedeeltelijke en volledige wooninterieurs. Laat alles aan ons over of meng u in de discussie over het design: van specifiek meubelstuk tot een ruimte zoals de slaapkamer.
 • Zakelijke interieurs. Wat we voor particulieren doen, doen we ook voor bedrijven. Men onderschat het interieur in een bedrijfspand. Basisscholen, tandartspraktijken en andere instellingen schakelden onze hulp al eens in als het ging om zakelijke interieurbouw in Groningen.
 • Maatwerk keukens. Vanwege al het apparatuur dat in een erin verwerkt zit, onderscheiden we de keuken als aparte dienst in ons assortiment. Ook deze ontwerpen, bouwen en installeren we op maat.

Interieurbouw Groningen: werkwijze

Stel dat we een overeenkomst bereiken, hoe gaan we dan te werk? Voor interieurbouw in Groningen hanteren wij een strak stappenplan. Tijdens onze eerste afspraak gaan we grondig na wat de mogelijkheden zijn. Als we de locatie (en haar mogelijkheden) in kaart hebben, maken we concepten en laten we ze zien. Wanneer u helemaal tevreden bent, beginnen we met bouwen. Dat bouwen doen we in de werkplaats die we bovendien in eigen beheer hebben. Uw interieur krijgt vorm, raakt klaar voor installatie en gaat op transport naar Groningen. Eenmaal aangekomen plaatsen wij het interieur in uw woning of (indien u een zakelijke klant bent) in uw bedrijfspand.

Bedrijfskeuken Interieurbouw Groningen

Contact

Wanneer u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Bij concrete interesse verzoeken wij u een (online) afspraak te maken. Langskomen mag natuurlijk altijd. Wij zijn gevestigd in Gemert, maar verzorgen dus interieurbouw voor de regio Groningen.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Uw voornaam *

  Uw achternaam *

  Uw mailadres *

  Uw telefoonnummer

  Waar kunnen we u mee helpen?