Op zoek naar het mooiste interieur?

Interieurbouw in Haarlem

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het realiseren van interieurbouw in Haarlem? Bij Van Lankveld bent u aan het juiste adres! Wij realiseren allerlei verschillende interieurs, voor zowel bedrijven als particulieren. Denk hierbij aan meubels op maat, maar ook het bouwen van maatwerk keukens.

Interieurbouw Haarlem voor particulieren
Interieurbouw Haarlem voor de zakelijke markt

Onze werkwijze

Voor interieurbouw in Haarlem bent u bij Van Lankveld aan het juiste adres. Of u nu graag wilt verbouwen, aanbouwen of nieuw bouwen, wij helpen u graag aan het interieur van uw dromen. Kiest u voor ons? Bij een eerste afspraak komen onze interieurspecialisten bij u langs. Hierbij brengen wij de situatie in kaart en kijken we naar de mogelijkheden. Tijdens interieurbouw in Haarlem vinden we het belangrijk dat het interieur past bij de rest van de omgeving.

Wilt u graag zien hoe onze eerder gerealiseerde ruimtes eruitzien? Dat kan! Neem eens een kijkje tussen onze particuliere en zakelijke projecten. Iets soortgelijks creëren we ook met alle liefde voor u! Bij het realiseren van uw project staan uw wensen altijd op nummer één. Zo zorgen we er samen voor dat het interieur écht uw eigen interieur wordt.

Interieurbouw Haarlem? Alles maatwerk

Dat een interieurbouwer tijdens interieurbouw in Haarlem vakmanschap en kwaliteit leveren, lijkt ons vanzelfsprekend. Van Lankveld staat daarnaast echt bekend om het maatwerk dat we leveren. Geen assortiment waaruit u een aantal meubels kunt kiezen – nee, alles maken we op basis van uw concrete wensen. Dat geldt voor meubelstukken, maar ook voor gehele keukens. Die maken we ook op maat!

Zo bent u vrij in de keuze van het materiaal en de kleuren. Na het vaststellen van het ontwerp gaat ons team hard aan de slag met het bouwen van uw droomkeuken. Wilt u graag met eigen ogen zien wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan alvast verschillende maatwerk keukens. Produceren doen wij in onze eigen werkplaats. Indien nodig geven onze professionals u advies over wat het beste bij de ruimte past.

Interieurbouw Haarlem door Van Lankveld

Heeft u interesse?

Wilt u graag meer weten over de stappen die Van Lankveld zet voor het realiseren van interieurbouw in Haarlem? Of wilt u graag met een van onze professionals de mogelijkheden doornemen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u direct een afspraak maken voor een eerste kennismaking met een van onze professionals. Wij helpen u graag met het realiseren van uw droominterieur in uw woning of bedrijfspand!

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?