Interieurbouw Handel

Interieurbouw Handel

Wij verzorgen het interieur voor zowel particulieren als bedrijven door heel Nederland. Desalniettemin hebben we de meeste affiniteit met onze eigen omgeving. Dertig jaar geleden begonnen we als dé specialist in interieurbouw van Gemert, vlakbij Handel. Dat wij voor interieurbouw graag actief zijn in Handel, mag geen geheim zijn. Met liefde voor het vak plaatsen we er particuliere / zakelijke interieurs en maatwerk keukens. Onze focus ligt, zoals al vanaf het begin, op maatwerk. Kwaliteit en klanttevredenheid staat immers voorop. Kortom, voor interieurbouw in Handel zit u bij ons goed!

Interieurbouw Handel
Interieurbouw Handel bijkeuken

Het proces

Wanneer u behoefte heeft aan een nieuw en fris interieur, kunt u contact met ons opnemen. Dat aanbod gaat al op als u slechts (advies over) een nieuwe kast of stoel nodig heeft. In een eerste gesprek concretiseren we samen uw wensen.

Het gesprek over de eventuele interieurbouw vindt plaats bij u thuis in Handel of op ons kantoor in Gemert. Het is maar net wat u prettiger vindt. Doordat we in onze werkplaats alles op maat kunnen maken, zijn we negen van de tien keer in staat uw wensen te realiseren. Een team specialisten maakt een nauwkeurig ontwerp. Is het ontwerp volledig naar uw wens, dan zetten wij onze vakmensen in de werkplaats aan de slag. Zij toveren het ontwerp om naar een tastbaar interieur. Als de interieurbouw voltooid is, komen wij het persoonlijk plaatsen bij u of uw bedrijf in Handel. Gedurende het proces ontzorgen we u dus volledig.

Projecten

Al meer dan 1200 klanten liepen tevreden onze deur uit. Tussen alle projecten die wij hebben mogen realiseren, zaten ook enkele totaalprojecten.

Zo vroeg een huishouden in De Mortel of wij de kelder, begane grond en eerste verdieping van hun woonboerderij onder handen wilden nemen. Zo gezegd, zo gedaan! We verdeelden de kelder in een bar en een thuisbioscoop en voorzagen de begane grond van een keuken, bijkeuken, inbouwkasten en werkkamer. Het bed in de masterbedroom completeerden we met een achterwand van gecapitonneerde stoffering en we bouwden vernieuwde slaapkamerkasten en badkamermeubels. We zijn ontzettend trots op het resultaat.

Interieurbouw Handel Bar

Contact over interieurbouw in Handel

Wilt u een graag een (compleet) nieuw interieur? Van Lankveld Interieurbouw verzorgt keukens, zakelijke en particuliere interieurs door heel Handel. Neem contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Een professioneel team aan specialisten staat voor u klaar om mee te denken, te ontwerpen, te realiseren en te plaatsen. Wat wilt u nog meer? Langskomen bij ons in Gemert kan natuurlijk altijd. Het is immers maar vijf minuutjes rijden!

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?