Interieurbouw Leeuwarden

Interieurbouw Leeuwarden

Bij Van Lankveld bent u aan het juiste adres voor interieurbouw in Leeuwarden. Met ons team aan vakmensen met al 30 jaar ervaring en plezier in het vak kunnen wij al uw wensen voor u realiseren. Hierbij kunt u denken aan een kast op maat, maar ook aan het realiseren van een compleet interieur. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Particuliere Interieurbouw Leeuwarden
Zakelijke Interieurbouw Leeuwarden

Zakelijke of particuliere interieurbouw

Bij uw zoektocht naar een partner voor interieurbouw in Leeuwarden kunt u verschillende doelen voor ogen hebben. Zowel voor zakelijke interieurbouw als een particuliere aanvraag bent u bij Van Lankveld aan het juiste adres. Uw bedrijfspand moet uitstralen wie uw bedrijf is. Heeft u hulp nodig bij het inrichten? Onze vakmensen realiseren graag het interieur van uw basisschool, kantoorpand, apotheek of ander bedrijfspand. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor particuliere interieurbouw in Leeuwarden. Wilt u graag een meubel op maat? Of een geheel nieuwe woonkamer of leefkeuken? Onze vakmensen gaan graag voor u aan de slag!

Maatwerk keukens

Is uw woning of bedrijfspand toe aan een nieuwe keuken? Kies voor Van Lankveld voor interieurbouw in Leeuwarden. Een keuken brengt sfeer in een ruimte waar u veel tijd zult doorbrengen. Bij Van Lankveld kijken we dan ook altijd naar het totaalplaatje. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken of andere meubels goed bij de ruimte passen. Bij het realiseren van uw keuken zorgen we ervoor dat deze voldoet aan uw uiterlijke wensen en daarnaast praktisch ingericht is. Nadat wij uw wensen in kaart hebben gebracht, starten we met het ontwerpen van uw droomkeuken. Deze bouwen we in onze geheel eigen werkplaats. Zo waarborgen we de kwaliteit en de functionaliteit. Dat is waar het team van Van Lankveld voor staat.

Interieurbouw Leeuwarden

Meer weten over Van Lankveld?

Kiest u voor Van Lankveld voor interieurbouw in Leeuwarden? Ons team met fanatieke vakmensen staat voor u klaar. Heeft u nog vragen of wilt u graag met een van onze specialisten om tafel om de mogelijkheden door te spreken voor uw zakelijke of particuliere aanvraag? Neem dan gerust contact met ons op. Daarnaast kunt u geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen, wij ontvangen u graag! Bij het realiseren van interieurbouw kijken wij altijd naar het totaalplaatje. Om hier een goed beeld bij te krijgen komen wij bij een eerste afspraak graag langs bij uw woning of bedrijfspand.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?