Uw droominterieur realiseren in Leeuwarden?

Interieurbouw Leeuwarden

Bij Van Lankveld maken wij maatwerk meubels en complete interieurs in onze eigen werkplaats. Voor interieurbouw Leeuwarden bent u bij ons dus op de juiste plek. Met ons team aan vakmensen met al meer dan 30 jaar ervaring en plezier in het vak kunnen wij al uw wensen voor u realiseren. Hierbij kunt u denken aan een kast op maat, een maatwerk keuken, maar ook aan het realiseren van een compleet interieur in Leeuwarden. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Particuliere Interieurbouw Leeuwarden
Zakelijke Interieurbouw Leeuwarden

Zakelijke of particuliere interieurbouw Leeuwarden

Bij uw zoektocht naar een partner voor interieurbouw in Leeuwarden zijn wij zowel de geschikte partner voor zakelijke interieurbouw als particuliere interieurbouw.

Bij zakelijk interieur is het belangrijk dat deze aansluit bij uw bedrijf en een goede eerste indruk wekt bij bezoekers. Uw interieur moet uitstralen wie uw bedrijf is maar tegelijk ook functioneel zijn. Heeft u hulp nodig bij het inrichten? Onze vakmensen realiseren graag het interieur van uw basisschool, kantoorpand, apotheek of ander bedrijfspand.

Particuliere interieurbouw

Naast interieurbouw in Leeuwarden voor de zakelijke markt kunnen wij ook uw interieur in uw woning regelen. Doordat wij alles voor particuliere interieurbouw in Leeuwarden in onze eigen werkplaats maken, zijn de mogelijkheden eindeloos. Samen met onze ervaren specialisten maken we uw wensen visueel. Wilt u graag een meubel op maat? Of een geheel nieuwe woonkamer of leefkeuken? Onze vakmensen gaan graag voor u aan de slag!

Interieurbouw Leeuwarden Van Lankveld
Interieurbouw Leeuwarden

Maatwerk keuken Leeuwarden

Is uw woning of bedrijfspand toe aan een nieuwe keuken? Kies voor een maatwerk keuken in Leeuwarden van Van Lankveld. Een keuken brengt sfeer in een ruimte waar u veel tijd zult doorbrengen, het uiterlijk van uw keuken is daarom erg belangrijk. Wij kijken dan ook altijd naar het totaalplaatje. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken of andere meubels goed bij de ruimte passen. Bij het realiseren van een maatwerk keuken in Leeuwarden zorgen we ervoor dat deze voldoet aan uw uiterlijke wensen en daarnaast praktisch ingericht is. Denk bijvoorbeeld aan praktische opbergruimte, een fijne werkhoogte en plek voor inbouwapparatuur. Nadat wij uw wensen in kaart hebben gebracht, starten we met het ontwerpen van uw droomkeuken. Deze bouwen we in onze geheel eigen werkplaats. Zo waarborgen we de kwaliteit en de functionaliteit. Dat is waar het team van Van Lankveld voor staat.

Meer weten over Van Lankveld?

Kiest u voor Van Lankveld voor interieurbouw in Leeuwarden? Ons team met fanatieke vakmensen staat voor u klaar. Heeft u nog vragen of wilt u graag met een van onze specialisten om tafel om de mogelijkheden door te spreken voor uw zakelijke of particuliere aanvraag? Uiteraard kunt u ook eerst een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen, neem gerust contact met ons op. Kiest u voor Van Lankveld voor uw interieurbouw in Leeuwarden? Dan komen wij voordat wij uw interieur realiseren graag een keer langs bij uw woning of bedrijfspand, zo krijgen wij een goed beeld van het totaalplaatje.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?