Interieurbouw Leiden

Interieurbouw Leiden

Bent u op zoek naar een partner voor interieurbouw voor in uw woning of kantoor in Leiden? Dan bent u bij Van Lankveld aan het juiste adres. Wij nemen uw zakelijke of particuliere aanvraag voor interieurbouw graag tot ons. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor het bouwen van uw droomkeuken op maat. Ons team gaat graag voor u aan de slag voor het realiseren van uw droominterieur!

Interieurbouw Leiden Woning
Woonkamer Na Interieurbouw Leiden

Particuliere interieurbouw

Wilt u Van Lankveld inschakelen voor particuliere interieurbouw in Leiden? Hieronder vallen verschillende mogelijkheden. Denkt u bijvoorbeeld aan het maken van een meubel op maat of een ander interieuronderdeel? Hierbij bent u vrij in het kiezen van materialen en kleuren. Op ieder moment wordt u geïnformeerd door ons team aan professionals. Zij kijken mee naar wat het beste wat bij uw woning past. Wilt u een beeld krijgen van de mogelijkheden voor particuliere interieurbouw bij Van Lankveld? Bekijk dan eens onze verschillende particuliere cases.

Zakelijke interieurbouw

Bij zakelijke aanvragen voor interieurbouw in Leiden kunt u aan verschillende zaken denken, zoals het bouwen van een receptiebalie of gehele kantoorruimte voor uw bedrijfspand. Daarnaast kunnen onze specialisten ook een complete praktijkruimte voor uw gezondheidscentrum of apotheek realiseren. Wilt u graag zien hoe wij deze zakelijke aanvragen realiseren? U kunt hier verschillende zakelijke cases bekijken. Zo ziet u wat wij u kunnen bieden.

Interieurbouw Leiden Keuken Op Maat
Interieurbouw Zakelijk Leiden

Keuken op maat

Was u tijdens uw zoektocht naar interieurbouw in Leiden op zoek naar een adres voor het realiseren van uw droomkeuken? Ook hiervoor bent u bij Van Lankveld aan het juiste adres! Onze specialisten bouwen op onze eigen bouwplaats uw droomkeuken geheel op maat. Tijdens het realiseren van uw keuken vinden wij zowel functionaliteit als uiterlijk erg belangrijk. Uw droomkeuken zal aan geen van beide tekort komen. Bij het ontwerpen van uw droomkeuken staan uw wensen centraal. Onze specialisten zullen u indien nodig adviseren. Wilt u meer weten over een keuken op maat? Hier kunt u een aantal van onze gerealiseerde keukens op maat bekijken.

Contact

Kiest u voor Van Lankveld voor interieurbouw in Leiden? Neem dan contact met ons op. Wij spreken graag de mogelijkheden met u door. Ook kunt u direct een afspraak met een van onze specialisten maken. Heeft u nog vragen? Geen enkel punt, als we met u om tafel gaan kijken we naar de volgende stappen voor het realiseren van uw droominterieur. Hierbij kunt u uw vragen stellen aan onze professionals.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?