Kennis maken?

Interieurbouw in Maastricht

Woont u in de omgeving van Maastricht en bent u niet tevreden met uw interieur? Of moet u binnenkort uw pand of woning inrichten? Van Lankveld Keuken en Interieurbouw staat voor u klaar. Wij zijn dé specialist op het gebied van interieurbouw in Maastricht. Naast het helpen bij het inrichten van uw locatie, maken wij ook de keukens en het interieur die daar uitrollen. Uiteraard komen we naar u toe om alles op locatie te plaatsen.

Interieurbouw Maastricht Door Van Lankveld
Interieurbouw Maastricht Voor Particulieren

Particuliere interieurbouw Maastricht

Onze diensten voor interieurbouw in Maastricht bestaan uit drie categorieën. Ten eerste bieden wij particuliere interieurs. We snappen dat uw huis moet aanvoelen als ‘thuis’. Beter gezegd, wij zorgen ervoor dat uw huis de juiste sfeer krijgt. Particuliere interieurs kenmerken zich door de vele mogelijkheden. Er bestaan geen regels, normen of waarden. U bent de baas, waardoor al uw wensen in vervulling gaan. Mede mogelijk gemaakt door het maatwerk dat wij leveren. Daar komt bij dat we al het interieur in onze eigen werkplaats maken. Daarom kunnen we kwaliteit niet alleen beloven, maar ook garanderen.

Zakelijke interieurbouw Maastricht

Naast particuliere interieurs realiseren we ook zakelijke interieurs. Veel mensen denken niet meteen aan een tandartspraktijk of basisschool wanneer ze aan interieurbouw denken. Toch zijn wij er ook voor deze partijen. Geregeld verzorgen wij het interieur van onder andere apotheken, gezondheidscentra en fysiotherapeuten. Ons werk zit er pas op wanneer uw collega’s en klanten zich thuis voelen op de werkvloer. Onze zakelijke interieurs zijn altijd innovatief en uniek. Dat strookt dan ook met onze belangrijkste pijlers: innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid. Voor interieurbouw voor uw bedrijf in Maastricht bent u bij ons in goede handen.

Zakelijke Interieurbouw Maastricht
Interieurbouw Maatricht Maatwerkkeukens

Maatwerk keukens

Naast interieurbouw in Maastricht, verzorgen wij ook keukens. De keuken is het hart van uw woning. Het is daarom belangrijk dat de stijl van uw keuken goed aansluit op de rest van het huis. Gelukkig is het ontwerpen en produceren van keukens op maat ons specialisme. Wilt u een moderne of juist een landelijke of nostalgische keuken? Wij maken het allemaal. Onze specialistische adviseurs helpen u bij het maken van een concept. Ze gaan graag de uitdaging aan om samen met u de perfecte keuken te ontwerpen. Als dat eenmaal akkoord is, produceren we de keuken en plaatsen we deze in uw woning.

En… nieuwsgierig?

En… bent u al nieuwsgierig geworden naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op of maak een afspraak. Dan hebben we het samen over interieurbouw in Maastricht voor uw specifieke situatie (vrijblijvend natuurlijk!). Uiteraard bent u ook altijd welkom in Gemert, waar wij gevestigd zijn.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?