Interieurbouw Nijmegen

Interieurbouw Nijmegen

Van Lankveld Keuken en Interieurbouw ontwerpt en realiseert ambachtelijke interieurontwerpen. Wij bieden particuliere interieurs, zakelijke interieurs en maatwerk keukens en kunnen u overal bij helpen. Met ons maatwerk zorgen wij ervoor dat u precies geleverd krijgt wat u voor ogen heeft. En dat niet alleen. Wij plaatsen het interieur namelijk ook in uw bedrijf of bij u in huis. Zo nemen wij al uw zorgen uit handen en zorgen we samen voor de beste interieurbouw in Nijmegen.

Interieurbouw Nijmegen Kast Met Schuifdeur
Zakelijke Interieurbouw Nijmegen

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk bij interieurbouw in Nijmegen? Nadat u contact met ons opneemt, begint het balletje te rollen.

 • Stap 1. Voor de interieurbouw in Nijmegen komen we op locatie. Daar bekijken onze specialisten wat er bouwtechnisch mogelijk is.
 • Stap 2. Dan gaan onze stylingadviseurs aan de slag. Zij schetsen een aantal ontwerpen. Samen met u optimaliseren zij het ontwerp, waardoor het perfecte interieur ontstaat.
 • Stap 3. Na uw akkoord beginnen de vakmensen in onze eigen werkplaats met het produceren van uw droominterieur of -keuken.
 • Stap 4. Wanneer uw interieur klaar is, brengen wij het naar u toe. Onze professionals plaatsen het dan vakkundig in uw pand of woning.

Maatwerk keukens

Naast de particuliere en zakelijke interieurbouw in Nijmegen, bieden wij ook keukens. Deze maken wij uiteraard ook op maat in onze eigen werkplaats. Wij bieden alle stijlen die u maar kunt verzinnen. Zo leveren wij onder andere moderne, landelijke en nostalgische keukens, maar ook leefkeukens. De leefkeuken is een groeiende trend in de wereld van het interieur. Je komt er binnen, kunt er eten, koken en leven. Zeker bij een leefkeuken is het belangrijk dat de stijl goed aansluit op de rest van de woning. Onze klanten zijn zeer tevreden. Zo vertelt Richard van den Heuvel dat hij nog niet wist waar hij precies naar op zoek was, tot de ideeën voor een nieuwe leefkeuken werden uitgetekend. Ook Patricia de Jong is lovend: ‘Het ontwerp van de keuken is helemaal naar wens uitgevoerd.’

Interierbouw Nijmegen Maatwerk Keukens

Contact over interieurbouw in Nijmegen

Bent u op zoek naar een (nieuwe) keuken of een (nieuw) interieur? Of heeft u behoefte aan stylingsadviezen van echte specialisten? Neem dan contact met ons op. U kunt een afspraak maken of bij ons langskomen in Gemert. Onze specialisten helpen u graag bij interieurbouw in Nijmegen.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Uw voornaam *

  Uw achternaam *

  Uw mailadres *

  Uw telefoonnummer

  Waar kunnen we u mee helpen?