Uw droominterieur laten realiseren

Interieurbouw Nijmegen

Van Lankveld Interieurbouw ontwerpt en realiseert interieurontwerpen voor verschillende ruimtes. Zo bieden wij hulp bij particuliere- en zakelijke interieurs, maar kunnen wij ook een prachtige maatwerk keuken opleveren. Met ons maatwerk zorgen wij ervoor dat u precies geleverd krijgt wat u voor ogen heeft. Wij nemen al uw zorgen uit handen en plaatsen het interieur ook bij u thuis of uw bedrijf in Nijmegen. Zo realiseren we interieurbouw in Nijmegen die volledig voldoet aan uw wensen. Neem direct contact met ons op om uw droom interieur in Nijmegen te realiseren!

Interieurbouw Nijmegen Kast Met Schuifdeur
Interieurbouw Nijmegen Lankveld

Uw droominterieur

Doordat wij al het interieur in onze eigen werkplaats maken, kunnen wij niet alleen maatwerk maar ook de kwaliteit waarborgen. Of u nu alleen op zoek bent naar een maatwerk kast of dat u ons inschakelt voor uw complete woonkamer, als vakman zorgen wij voor een uitstekend resultaat. Samen met onze specialisten maken we een ontwerp voor uw interieurbouw Nijmegen. We passen het ontwerp volledig aan naar uw wensen.

Diverse projecten die wij hebben uitgevoerd, hebben wij verzameld op onze website. Bekijk gerust een aantal gerealiseerde projecten.

Maatwerk keuken Nijmegen

Naast de particuliere en zakelijke interieurbouw in Nijmegen, bieden wij ook maatwerk keukens. Deze maken wij uiteraard ook in onze eigen werkplaats. Het voordeel hiervan is dat alles op maat geproduceerd kan worden. Alles is dus mogelijk! Met oog voor detail verwerken we al uw wensen in uw droomkeuken.
Alle stijlen die u maar kunt verzinnen zijn mogelijk. Zo leveren wij onder andere moderne, landelijke en nostalgische maatwerk keukens in Nijmegen. Maar ook leefkeukens worden steeds vaker gekozen, het is een groeiende trend in de wereld van het interieur. In een leefkeuken kun je eten koken en leven. We denken graag met u mee in een zowel praktisch als esthetisch ontwerp voor uw maatwerk keuken in Nijmegen.

Met een maatwerk keuken in Nijmegen zorgt u ervoor dat uw keuken een pronkstuk in uw woning wordt!

Interierbouw Nijmegen Maatwerk Keukens
Interieurbouw Nijmegen

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk bij interieurbouw in Nijmegen? Nadat u contact met ons opneemt, begint het balletje te rollen.

 • Stap 1. Voor de interieurbouw in Nijmegen komen we op locatie. Daar bekijken onze specialisten wat er bouwtechnisch mogelijk is.
 • Stap 2. Dan gaan onze stylingadviseurs aan de slag. Zij schetsen een aantal ontwerpen. Samen met u optimaliseren zij het ontwerp, waardoor het perfecte interieur ontstaat.
 • Stap 3. Na uw akkoord beginnen de vakmensen in onze eigen werkplaats met het produceren van uw droominterieur of -keuken.
 • Stap 4. Wanneer uw interieur klaar is, brengen wij het naar u toe. Onze professionals plaatsen het dan vakkundig in uw pand of woning.

Contact over interieurbouw in Nijmegen

Bent u op zoek naar een (nieuwe) keuken of een (nieuw) interieur? Of heeft u behoefte aan stylingsadviezen van echte specialisten? Neem dan contact met ons op. U kunt een afspraak maken of bij ons langskomen in Gemert. Onze specialisten helpen u graag bij interieurbouw in Nijmegen.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Uw voornaam *

  Uw achternaam *

  Uw mailadres *

  Uw telefoonnummer

  Waar kunnen we u mee helpen?