Interieurbouw Nuenen

Interieurbouw Nuenen

Heeft u een project op het gebied van interieurbouw in Nuenen? Van Lankveld Interieurbouw realiseert het graag voor u, of het nu gaat om een geheel interieur, een maatwerk keuken of specifieke inrichtingselementen. In onze werkplaats in Gemert realiseren we elk denkbaar ontwerp op basis van uw wensen. Dit kan uiteenlopen van een groot wandmeubel tot een geheel nieuwe woonkamer of keuken. Ook voor uw bedrijf gaan we graag aan de slag met bijvoorbeeld de inrichting van een kantoorruimte of showroom. Benieuwd naar ons werk? Neem dan eens een kijkje bij de projecten die we tot nu toe uit hebben gevoerd.

Interieurbouw Nuenen
Interieurbouw Nuenen

Particuliere interieurbouw Nuenen

Wij realiseren graag al uw wensen op het gebied van interieurbouw voor uw woning in Nuenen. Particuliere interieurs zijn onze specialisatie. Wij vinden het zeer belangrijk dat alles aan uw wensen voldoet. Daarom starten we met het in kaart brengen uw wensen, zodat we die mee kunnen nemen in ons ontwerp. Zodra u helemaal tevreden bent met het ontwerp dat we voor u hebben gemaakt, gaan wij aan de slag. In onze werkplaats maken we alle meubelen en accessoires. Wij hebben alles in eigen beheer, waardoor u er zeker van kunt zijn dat we de hoogst mogelijke kwaliteit leveren. U kunt bij ons dus altijd rekenen op perfecte interieurbouw op maat bij u in Nuenen.

Zakelijke interieurbouw Nuenen

Geen particuliere, maar juist zakelijke interieurbouw nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het interieur is grotendeels bepalend voor de uitstraling van uw bedrijf. Werknemers moeten zich fijn voelen en voor klanten is het een belangrijk visitekaartje. Van Lankveld is de juiste partij voor interieurbouw bij uw bedrijf in Nuenen of omgeving. Of het nu gaat om een kantoorruimte, een praktijkruimte, een showroom of een winkelruimte, wij geven elke ruimte de uitstraling die het verdient. Ook zakelijke interieurbouw verzorgen wij altijd op maat. Onderstaand vindt u een aantal voorbeelden van branches waarvoor wij projecten uitvoeren:

 • Zorg
 • Scholen
 • Winkels
 • Horeca

Geen zorgen, ook als u werkzaam bent in een andere branche kunt u gewoon bij ons terecht.  In onze werkplaats ontwikkelen wij het interieur dat wij op basis van uw wensen ontwerpen, geheel op maat. U kunt uw klanten straks weer vol trots ontvangen in een sfeervol interieur.

Interieurbouw Nuenen

Contact opnemen

Van Lankveld Interieurbouw staat al sinds 1991 voor maatwerk op het gebied van interieurbouw in Nuenen. Wij ontwerpen en bouwen op basis van uw wensen en budget. Bent uw nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze experts staan klaar om u te voorzien van passend advies op het gebied van interieurbouw in Nuenen.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Uw voornaam *

  Uw achternaam *

  Uw mailadres *

  Uw telefoonnummer

  Waar kunnen we u mee helpen?