Interieurbouw Oss

Interieurbouw Oss

Bij Van Lankveld Interieurbouw bent u aan het juiste adres voor interieurbouw in Oss en omgeving. Wij zijn gevestigd in Gemert en zijn dé regionale specialist op het gebied van interieurbouw, interieurstyling en maatwerk keukens. Alles wat we voor onze klanten ontwerpen, realiseren we in onze werkplaats. Dit kan bijvoorbeeld een groot wandmeubel zijn, maar ook een geheel nieuwe keuken, woonkamer of slaapkamer. Bent u benieuwd naar ons werk? Kijk dan eens bij de projecten.

Interieurbouw Oss zowel zakelijk als voor particulieren
interieurbouw oss door Van Lankveld

Zakelijke interieurbouw Oss

Van Lankveld is niet alleen thuis in particuliere interieurbouw, maar ook in zakelijke interieurbouw in Oss. Voor bedrijven speelt het interieur een belangrijke rol. Medewerkers moeten zich thuis voelen en klanten moet zich welkom en op hun gemak voelen. Wij werken onder andere voor de zorg, scholen, winkels, horeca en kantoren. Ook als u niet in een van deze branches werkt, kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. In onze werkplaats ontwikkelen wij het benodigde interieur geheel op maat. Na de realisatie is het interieur echt het visitekaartje van uw bedrijf. U kunt iedereen met trots ontvangen in uw kantoor, showroom of winkelpand.

Particuliere interieurbouw Oss

De interieurbouw van uw woning in Oss of omgeving, nemen wij heel graag voor onze rekening. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in interieurs voor particulieren. Laat een deel of misschien zelfs wel uw hele woning door ons onder handen nemen. We gaan altijd zorgvuldig te werk. Daarbij beginnen we met het inventariseren wij uw wensen. Deze staan centraal bij het maken van ons ontwerp. Zodra er een ontwerp ligt dat geheel aan uw wensen voldoet, gaan wij aan de slag in onze werkplaats, waar we de ontworpen meubelen en accessoires maken. Onze vakkundige medewerkers werken volgens het oude ambacht en verliezen de details nooit uit het oog. Doordat wij alles in eigen beheer doen, zijn we in staat de kwaliteit van ons werk constant te waarborgen. U kunt dus zeker zijn van perfect afgewerkte interieurbouw bij u in Oss.

Interieurbouw Oss zoals maatwerk keukens

Contact

Van Lankveld bestaat al sinds 1991. We mogen dus wel stellen dat we over de nodige ervaring beschikken. Wij staan voor maatwerk op het gebied van interieurbouw in Oss en omgeving. Bij het ontwerpen en bouwen van uw interieur houden we rekening met uw wensen en budget. Dit gebruiken we als basis. Wilt u meer weten? Of komt u niet uit Oss maar een andere plaats zoals Haarlem of Bakel? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan klaar om u te voorzien van passend advies.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?