Kopje koffie?

Interieurbouw in Rotterdam

Bent u op zoek naar een professionele partner voor interieurbouw in Rotterdam of omgeving? Van Lankveld kan een prachtig interieur voor u bouwen of renoveren. Wilt u een prachtige keuken op maat? Die mogelijkheid bieden wij u ook aan! Hoewel wij niet gevestigd zijn in Rotterdam, leveren wij door heel Nederland ons werk aan.

Interieurbouw In Rotterdam
Zakelijke Interieurbouw Rotterdam

Zakelijke interieurbouw Rotterdam

Bij Van Lankveld kunt u zowel zakelijke als particuliere aanvragen indienen voor interieurbouw in Rotterdam. Bij een zakelijke aanvraag kunt u denken aan een receptiebalie, kantoorruimte of complete praktijkruimte voor uw gezondheidscentrum of apotheek. Maar een keuken op maat voor uw bedrijfspand is ook mogelijk. Onderstaand vertellen we u meer over een keuken op maat bij Van Lankveld. Een strak interieur zorgt voor een mooi visitekaartje voor uw bedrijf. Wilt u graag zien hoe onze zakelijke cases eruitzien? Dan kunt u op onze website verschillende van onze zakelijke interieurprojecten bekijken.

Particuliere interieurbouw Rotterdam

Bij uw aanvraag voor particuliere interieurbouw in Rotterdam zijn er meerdere mogelijkheden. Onderdelen van uw interieur, meubels en andere inrichtingselementen kunt u door een specialist van ons op maat laten maken. Hierbij bepaalt u de stijl en de materiaalkeuze. Tijdens dit proces wordt u geadviseerd door ons team. Hierbij bieden wij u oplossingen die passen binnen uw woning. Wilt u graag particuliere interieurprojecten bekijken? Deze hebben wij voor u op een rij gezet.

Rotterdam Particuliere Interieur
Keuken Op Maat Interieurbouw Rotterdam

Keuken op maat

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw droomkeuken kan realiseren? Voor het bouwen van uw droomkeuken bent u bij Van Lankveld aan het juiste adres. Wij bouwen deze geheel voor u op maat. Dit doen wij op onze eigen werkplaats. Bij het bouwen van uw droomkeuken zijn zowel functionaliteit als uiterlijk van belang. Bij het ontwerpen van uw keuken vinden wij het dan ook belangrijk om geen van beide uit het oog te verliezen. Wilt u meer weten over het creëren van een maatwerk keuken? Wij hebben een paar van onze prachtige keukens voor u op een rij gezet.

Contact opnemen

Wilt u graag meer weten over Van Lankveld interieurbouw? Of wilt u graag met een van onze professionals de mogelijkheden voor interieurbouw in uw woning of bedrijfspand in Rotterdam doorspreken? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook direct een afspraak maken om het een en ander door te spreken over interieurbouw in Rotterdam. Wij helpen u graag voor het realiseren van uw droominterieur.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?