Interieurbouw Schijndel

Afspraak maken

Interieurbouw Schijndel

Zoekt u de juiste partij voor interieurbouw in Schijndel? Van Lankveld Interieurbouw is hiervoor graag uw partner. Wij realiseren uw wensen op maat, of het nu gaat om het hele interieur, een keuken of specifieke elementen van de inrichting. We realiseren alle ontwerpen die u maar kunt bedenken in onze fijne werkplaats in Gemert. Moet niet het interieur van uw woning, maar dat van uw bedrijf aangepakt worden? Ook daar draaien wij onze hand niet voor om. Wij realiseren de inrichting van onder andere prachtige kantoorruimtes, showrooms en winkelpanden. Wilt u ons werk met eigen ogen zien? Kijk gerust eens bij de projecten die we tot op heden hebben uitgevoerd.

Interieurbouw Schijndel
Interieurbouw Schijndel

Interieurbouw Schijndel voor particulieren

Particuliere interieurs zijn de specialisatie van Van Lankveld. Wij maken graag al uw wensen waar als het op interieurbouw voor uw woning in Schijndel aankomt. Om dit te kunnen doen, brengen we allereerst uw wensen goed in kaart. Deze gebruiken we als leidraad in ons ontwerp. Op het moment dat ons ontwerp helemaal voldoet aan wat u voor ogen heeft, gaan wij over tot actie. In onze werkplaats vervaardigen we alle meubelen en accessoires. Doordat wij alles in eigen beheer hebben, bent u er zeker van dat wij topkwaliteit leveren bij interieurbouw in Schijndel.

Zakelijke interieurbouw

Van Lankveld is ook de juiste partij voor interieurbouw bij uw bedrijf in Schijndel of omgeving. Het interieur van uw bedrijf is grotendeels bepalend voor de uitstraling. Werknemers moeten zich prettig voelen en hun werk goed kunnen doen en voor klanten is het een belangrijk visitekaartje. Of het nu gaat om een kantoorruimte, een praktijkruimte, een winkelpand of een showroom, wij voorzien elke ruimte van de perfect passende uitstraling. Onderstaand vindt u een aantal voorbeelden van branches waarvoor wij projecten uitvoeren:

 • Zorg;
 • Scholen;
 • Winkels;
 • Horeca;
 • Kantoren.

Werkzaam in een andere branche en interesse in onze diensten? Geen punt, ook dan kunt u gewoon bij ons aankloppen voor interieurbouw in Schijndel. Zodra uw ruimte door ons onder handen is genomen, kunt u iedereen weer vol trots en met opgeheven hoofd ontvangen.

Interieurbouw Schijndel

Contact met Van Lankveld

Al sinds 1991 staat Van Lankveld Interieurbouw voor maatwerk op het gebied van interieurbouw in Schijndel en omgeving. Wij ontwerpen en bouwen op basis van uw wensen en houden daarbij rekening met uw budget. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze experts staan klaar om u te voorzien van passend advies met betrekking tot interieurbouw in Schijndel.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Uw voornaam *
  Uw achternaam *
  Uw mailadres *
  Uw telefoonnummer

  Waar kunnen we u mee helpen?