Van Lankveld

Expert op het gebied van interieur

Ambacht en kwaliteit

Wij verzorgen interieurbouw in Schijndel. Dat doen we op onze eigen manier – waarbij ambacht en kwaliteit voorop staan. Daar sluit de factor ‘maatwerk’ goed bij aan. Voor zowel particulieren als bedrijven realiseren wij het totaalplaatje aan interieur. Dat wil zeggen dat we u vanaf het ontwerp tot en met de installatie volledig ontzorgen. Daarnaast kunnen wij ook een maatwerk keuken voor u realiseren. Kijk gerust eens tussen onze projecten om een beeld te krijgen van het te verwachten resultaat!

Interieurbouw Schijndel Keuken
Interieurbouw Schijndel Woonkamer

Particuliere interieurbouw Schijndel

Een van onze specialismen is de particuliere interieurbouw. Om uw woning aan uw wensen te laten voldoen, brengen allereerst alle behoeften in kaart. We komen op locatie om de mogelijkheden te analyseren, om vervolgens verschillende ontwerpen en concepten uit te tekenen. Nadat we beide akkoord zijn over de uit te voeren werkzaamheden, gaan we aan de slag. In onze werkplaats in Gemert beginnen de vakmensen aan de interieurbouw voor uw woning in Schijndel. De tekeningen worden daar omgezet naar producten en onderdelen. Als deze klaar zijn, transporteren we ze naar Schijndel. Daar installeren onze monteurs de onderdelen, totdat uw gehele interieur af is. U hoeft alleen maar toe te kijken (of zelfs dat niet)!

Zakelijke interieurbouw Schijndel

Wij denken ook de juiste partij te zijn voor interieurbouw bij uw bedrijf in Schijndel of omgeving. Het interieur van uw bedrijf is grotendeels bepalend voor de uitstraling. Werknemers moeten zich prettig voelen en hun werk goed kunnen doen. Daarnaast fungeert het interieur voor klanten als belangrijk visitekaartje. Of het nu gaat om een kantoorruimte, een praktijkruimte, een kledingwinkel of een showroom, wij voorzien elke ruimte van de perfect passende uitstraling. Onderstaand vindt u een aantal voorbeelden van de branches waarvoor wij projecten uitvoeren:

Onderwijs – Kantoor – Horeca – Winkel – Zorg

Werkzaam in een andere branche en interesse in onze diensten? Geen punt! Ook dan kunt u gewoon bij ons aankloppen voor interieurbouw in Schijndel. Zodra uw ruimte door ons onder handen is genomen, kunt u iedereen weer vol trots en met opgeheven hoofd ontvangen.

Zakelijke Interieurbouw Schijndel

Contact

We zijn benieuwd wat we voor u kunnen betekenen! Andersom ook? Neem contact met ons op, zodat u uw wensen met ons kunt bespreken. Samen gaan we voor het beste resultaat en zorgen we ervoor dat u het interieur krijgt, waarvan u al jaren droomde. Maak het werkelijkheid met Van Lankveld. Hopelijk tot snel voor een mooi interieurbouw project in Schijndel!

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?