Uw droominterieur laten realiseren

Interieurbouw Tilburg

Bent u op zoek naar een vakkundige partner op het gebied van interieur om uw droominterieur te laten realiseren? Dan zit u bij Van Lankveld goed. Wat betreft interieurbouw in Tilburg en omstreken creëren we alles. We hebben de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van zakelijke interieurs, particuliere interieurs tot maatwerk keukens, wij realiseren uw droominterieur in Tilburg. Met onze jarenlange ervaring en onze eigen werkplaats creëren wij een interieur die volledig voldoet aan uw wensen. Uiteraard zorgen we ervoor dat uw interieur goed aansluit bij de rest van uw woning.

Specialisatie Interieurbouw In Tilburg
Interieurbouw Tilburg

Uniek interieur

Van Lankveld is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van interieurbouw in Tilburg en omstreken. Wij verdiepen ons in uw specifieke wensen en behoeften om zo het perfecte plaatje voor u te realiseren. Dankzij onze meer dan 30-jarige ervaring en onze eigen werkplaats kunnen wij elke locatie omtoveren tot een uniek interieur. Waar blinken wij in uit? Vakmanschap en kwaliteit! Dit in combinatie met een goede balans tussen functionaliteit en uitstraling zorgt ervoor dat wij maatwerk creëren. We gaan graag aan de slag in onze eigen werkplaats om een prachtig resultaat neer te zetten dat volledig op uw wensen aansluit, of het nou gaat om volledige woonkamer, maatwerk keuken of een op maat gemaakte kast.

Maatwerk keuken Tilburg

Naast dat wij zowel zakelijk als particuliere interieurbouw in Tilburg doen, ontwerpen en plaatsen wij ook maatwerk keukens. Wij kijken daarbij naar verschillende punten zoals: de ergonomie, het materiaal en de inbouwapparatuur. Het voordeel van een maatwerk keuken in Tilburg, is dat u uw keuken volledig naar wens kan laten maken. Wij zorgen ervoor dat uw maatwerk keuken volledig aansluit bij de rest van uw interieur en het een pronkstuk in uw woning wordt. En omdat wij alles zelf in onze werkplaats produceren, kunt u zelf de maten van lades en kastjes bepalen. Zo is uw maatwerk keuken niet alleen esthetisch naar wens, maar is de keuken ook functioneel in gebruik.

Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden bij een maatwerk keuken in Tilburg!

Werkwijze Interieurbouw Tilburg
Interieurbouw Tilburg

Onze werkwijze

Hoe pakken we een interieurproject aan? Nieuwbouw, verbouwen of uitbreiding, wij zijn uw specialist interieurbouw in Tilburg! Zodra u wilt gaan verbouwen, aanbouwen of verhuizen, komen wij graag bij u langs om de situatie in kaart te brengen en de mogelijkheden te bekijken. Onze experts krijgen op deze manier ook een beeld bij de gebouwde omgeving om uiteindelijk een perfect totaalplaatje te realiseren! Er komt namelijk veel meer kijken bij het omtoveren van uw interieur. Het interieur moet een geheel vormen met haar omgeving en sfeervolle bijdrage leveren. Van Lankveld houdt te allen tijde rekening met uw wensen en behoeften voor interieurbouw in Tilburg en omgeving om zo echt uw eigen paleis te creëren. Onze werkwijze ziet er als volgt uit:

 • Stap 1: de bouwtechnische mogelijkheden bekijken.
 • Stap 2: ontwerpen schetsen en optimaliseren tot dat we het perfecte ontwerp hebben.
 • Stap 3: het ontwerp realiseren in onze eigen werkplaats.
 • Stap 4: interieur plaatsen in uw woning of pand in Tilburg.

Advies interieurbouw Tilburg?

Heeft u nog vragen of wilt u graag advies ontvangen over de plannen rondom interieurbouw in Tilburg of omstreken? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek in plannen om uw situatie in kaart te brengen en te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Van Lankveld voorziet u graag van hulp bij interieurbouw in Tilburg!

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Uw voornaam *

  Uw achternaam *

  Uw mailadres *

  Uw telefoonnummer

  Waar kunnen we u mee helpen?