Interieurbouw Uden

Maatwerk en ambacht

Wilt u uw interieur of een deel daarvan vernieuwen en zoekt u daarom de juiste partij voor interieurbouw bij u in Uden? Van Lankveld Interieurbouw denkt graag met u mee. Wij zijn al zo’n 30 jaar actief en hebben dus de nodige ervaring opgebouwd. U vindt ons in Gemert, niet ongeveer 15 km van Uden. In deze regio zijn wij dé specialist in interieurbouw, interieurstyling en maatwerk keukens. In onze werkplaats zetten onze vakmensen elk ontwerp om in realiteit. Maatwerk en ambachtelijkheid staan hierbij altijd centraal.

Interieurbouw Uden Woonkamer
Interieurbouw Uden Maatwerk Keukens

Interieurbouw: particulieren in Uden

Wij gaan graag voor u aan de slag met de interieurbouw in uw woning in Uden. Onze specialisatie ligt bij interieurs voor particulieren. Uw wensen bespreken we bij u thuis of op ons kantoor. Op basis daarvan maken wij een ontwerp, waarna we, zodra dit ontwerp aan uw verwachtingen voldoet, starten in onze werkplaats. Daar begint de productie van de benodigde meubelen en/of accessoires. Is alles gereed? Dan plaatsen wij het bij u op locatie. Doordat wij alles in eigen beheer hebben, weet u zeker dat wij de hoogst mogelijke kwaliteit leveren. . Zo hebben wij bijvoorbeeld een totaalproject opgeleverd bij woonboerderij De Mortel. Wilt u meer zien van hoe uw interieurbouw in omgeving van Uden eruit kan komen te zien? Bekijk dan gerust eens tussen onze voorgaande projecten op onze particuliere interieurs pagina.

Interieurbouw: bedrijven in Uden

Zakelijke interieurbouw in Uden nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Uw interieur is uw visitekaartje en daarom ontzettend belangrijk. Wij laten uw interieur stralen als nooit tevoren, of het nu gaat om een kantoorruimte, een praktijkruimte of een showroom. Ook zakelijke interieurbouw in Uden verzorgen wij altijd op maat. Wij hebben onder andere projecten uitgevoerd voor organisaties in de volgende branches:

Zorg – Scholen – Winkels – Horeca – Kantoren

Na de realisatie voelen u en uw collega’s, maar ook uw klanten, zich helemaal thuis in het nieuwe interieur. In Boekel mochten we bijvoorbeeld het interieur van een nieuw kantoorpand op ons nemen, van bureaus tot de ontvangstbalie, het keukenblok en de toiletruimtes. Het resultaat is een tijdloos en warm interieur, waarmee ze jaren vooruit kunnen.

Interieurbouw Uden
Maatwerk Keuken Uden

Maatwerk keuken Uden

Wij weten als geen ander hoe belangrijk de functionaliteit en de uitstraling van een keuken is. Daarom maken wij maatwerk keukens in Uden, waarbij we rekening houden met de ergonomie, stijl en functionaliteit. Zo heeft u straks een maatwerk keuken in uw woning in Uden die perfect aansluit bij uw wensen. Uw maatwerk keuken wordt een echt pronkstuk die naadloos aansluit bij de rest van uw interieur. Maak direct een afspraak voor uw maatwerk keuken in Uden!

Afspraak voor uw interieur maken?

Van Lankveld Interieurbouw levert maatwerk als het gaat om interieurbouw in Uden. Onze experts werken volgens het oude ambacht en hebben veel oog voor detail. Wilt u meer weten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Geheel vrijblijvend uiteraard, want onze vakmensen adviseren u graag.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?