Interieurbouw Uden

Afspraak maken

Interieurbouw Uden

Wilt u uw interieur of een deel daarvan vernieuwen en zoekt u daarom de juiste partij voor interieurbouw in bij u Uden? Denk dan ook eens aan Van Lankveld Interieurbouw. Wij zijn al zo’n 30 jaar actief en hebben dus de nodige ervaring opgebouwd. U vindt ons in Gemert, niet ver van Uden. In deze regio zijn wij dé specialist in interieurbouw, interieurstyling en maatwerk keukens. In onze werkplaats zetten onze vakmensen elk ontwerp om in realiteit. Maatwerk en ambachtelijkheid staan hierbij altijd centraal.

Interieurbouw Uden

Interieurbouw Uden voor particulieren

Wij gaan graag voor u aan de slag met de interieurbouw in uw woning in Uden. Onze specialisatie ligt bij interieurs voor particulieren. Uw wensen bespreken we bij u thuis of op ons kantoor. Op basis daarvan maken wij een ontwerp. Zodra dit helemaal aan uw verwachtingen voldoet, starten wij in onze werkplaats met de productie van de benodigde meubelen en/of accessoires. Zodra alles klaar is, plaatsen we het bij u op locatie. Doordat wij alles in eigen beheer hebben, weet u zeker dat wij de hoogst mogelijke kwaliteit leveren. In De Mortel hebben wij een groot project uitgevoerd op een woonboerderij. De kelder, begane grond en eerste verdieping hebben we onder handen genomen. In de kelder kwamen een bar en een thuisbioscoop, op de begane grond een keuken, bijkeuken, inbouwkasten en werkkamer en op de eerste verdieping nieuwe slaapkamerkasten en badkamermeubels. Op het eindresultaat zijn we meer dan trots.

Zakelijke interieurbouw

Zakelijke interieurbouw in Uden nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Uw interieur is uw visitekaartje en daarom ontzettend belangrijk. Wij laten uw interieur stralen als nooit tevoren, of het nu gaat om een kantoorruimte, een praktijkruimte of een showroom. Ook zakelijke interieurbouw in Uden verzorgen wij altijd op maat. Wij hebben onder andere projecten uitgevoerd voor organisaties in de volgende branches:

 • Zorg;
 • Scholen;
 • Winkels;
 • Horeca;
 • Kantoren.

Na de realisatie voelen u en uw collega’s, maar ook uw klanten, zich helemaal thuis in het nieuwe interieur. In Boekel mochten we bijvoorbeeld het interieur van een nieuw kantoorpand op ons nemen, van bureaus tot de ontvangstbalie, het keukenblok en de toiletruimtes. Het resultaat is een tijdloos en warm interieur, waarmee ze jaren vooruit kunnen.

Interieurbouw Uden

Contact opnemen over interieurbouw Uden

Van Lankveld Interieurbouw levert maatwerk als het gaat om interieurbouw in Uden. Onze experts werken volgens het oude ambacht en hebben veel oog voor detail. Wilt u meer weten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Geheel vrijblijvend, uiteraard. Onze vakmensen adviseren u graag over interieurbouw bij u in Uden.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Uw voornaam *
  Uw achternaam *
  Uw mailadres *
  Uw telefoonnummer

  Waar kunnen we u mee helpen?