Interieurbouw Utrecht

Interieurbouw Utrecht

Als u op zoek bent naar vakmanschap en kwaliteit voor uw interieurbouw in Utrecht, dan bent u bij Van Lankveld aan het juiste adres. Met onze inmiddels 30 jarenlange opgebouwde ervaring zijn wij in staat om unieke en eigentijdse interieurs voor u te creëren. Zo hebben we verschillende particulieren en bedrijven hulp geboden bij de realisatie van hun droominterieur. Bent u benieuwd hoe dit proces eruitgezien heeft? Neem dan gerust een kijkje tussen onze projecten. Onze eigen designers en projectontwikkelaars werken uw wensen en behoeften uit in onze werkplaats in Gemert, zodat wij de voortgang zelf in handen hebben en daarbij de kwaliteit constant kunnen waarborgen en monitoren.

Interieurbouw Utrecht door Van Lankveld
Maatwerk Interieurbouw Utrecht

Zakelijke en particuliere interieurs

Onze specialisten gaan met oog voor detail en sprankelend van creativiteit voor u aan de slag. De meest indrukwekkende meubels, kasten, keuken en gehele interieurs worden gerealiseerd. Wij stropen onze mouwen graag op voor alle soorten zakelijke en particuliere interieurs. Bent u opzoek naar interieurbouw voor uw kantoor of bedrijfspand in Utrecht? Dan staan onze experts gelijk voor u klaar! Meer behoefte om uw eigen huis om te toveren tot een sfeervol paleisje? Kijk dan op onze site om een beeld te krijgen van wat wij voor u kunnen creëren. Wij hebben meerdere projecten in verschillende branches uitgevoerd, dus ook voor uw branche kunnen onze specialisten een mooi eindresultaat opleveren!

Interieurbouw in Utrecht op maat

Zoekt u op maat gemaakte interieurbouw in Utrecht of omgeving? Schakel dan Van Lankveld in! Wij leveren alle onderdelen binnen interieurbouw op maat. Een voorbeeld hiervan zijn onze maatwerk keukens. Onze organisatie hecht veel waarde aan een goede balans tussen uitstraling en functionaliteit. Naar aanleiding hiervan zorgen we ervoor dat uw keuken handig, praktisch, mooi en sfeervol ingericht is. Daarnaast voldoet uw keuken volledig aan uw wensen en behoeften. Heeft u interesse in een maatwerk keuken? Kom dan gerust eens langs voor een kennismakingsgesprek. Zo kunnen we goed afstemmen waar de keuken aan moet voldoen en daarbij een geheel vormt met de rest van de woning. Niet woonachtig in omgeving Utrecht maar in de buurt van Mortel? Plan dan ook gerust een gesprek in, wij helpen u graag verder.

Zakelijke Interieurbouw Utrecht

Maak kennis met ons!

Van Lankveld ontwerpt, bouwt en realiseert diverse interieurs voor u. Voor particuliere en/of zakelijke interieurs kunt u bij ons terecht. Wilt u meer informatie over interieurbouw in Utrecht of omstreken? Neem dan gerust contact met ons op of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in bij ons op locatie. Onze specialisten denken graag met u mee en geven advies over het creëren van uw gewenste eindresultaat.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?