Interieurbouw Valkenswaard

Op zoek naar een interieurspecialist bij Valkenswaard die samen met u uw interieurwensen tot realiteit brengt?

Interieurbouw Valkenswaard

Van Lankveld is dé interieurspecialist van Valkenswaard en omstreken. Wij brengen de interieurwensen van onze klanten tot de praktijk, door goed naar hun wensen en behoeften te luisteren. Op basis daarvan maken onze specialisten een interieurontwerp en – na uw goedkeuring – vervaardigen onze vakmensen het interieur. Kortom, wij nemen de volledige interieurbouw in Valkenswaard van u uit handen!

Woonkame Rin Valkenswaard Na Interieurbouw
Ontwerp Voor Interieurbouw Valkenswaard

Particuliere én zakelijke interieurs

Ons team aan specialisten verzorgt zowel zakelijke als particuliere interieurbouw in Valkenswaard. Dat wil zeggen dat we grote opdrachten van bedrijven aannemen, maar ook met alle liefde aan de slag gaan voor een woningrenovatie of keuken op maat in Valkenswaard. Aan onze werkwijze verandert wat dat betreft niet zo veel.

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze interieurbouw in Valkenswaard, starten we graag met een kennismakingsgesprek. Waarmee kunnen we u precies helpen? Waarom bent u toe aan een nieuw interieur en wat zijn uw wensen? Voor welke ruimtes mag er een interieurontwerp komen en wat zijn uw stijlvoorkeuren? Als we zo goed mogelijk antwoord hebben op alle vragen, kunnen onze ontwerpers aan de slag met een eerste ontwerp.

We blijven net zo lang fine tunen totdat u over het volledige ontwerp tevreden bent. Daarna gaan we aan de slag met de realisatie van de interieurbouw, niet ver van Valkenswaard, namelijk in onze eigen werkplaats in Gemert. Zijn alle meubelstukken en interieuronderdelen vervaardigd? Dan komen onze monteurs ze tot slot ook nog bij u thuis of op kantoor plaatsen en installeren.

Keuken op maat Valkenswaard

Graag lichten we een van onze specialisaties uit: het realiseren van een keuken op maat in Valkenswaard. Want als Van Lankveld ergens goed in is, dan is dat het wel! De twee meest voorkomende redenen dat mensen hun keuken willen vervangen zijn:

 • Gebrek aan voldoende (opberg)ruimte.
 • Onderdelen zijn oud, versleten of werken niet meer.

Door een keuken op maat te laten maken door de specialisten van Van Lankveld, weet u zeker dat u zich van deze problemen ontdoet. Bovendien zijn onze specialisten in staat om voor diverse stijlen schitterende keukens te creëren: van landelijk of nostalgisch tot strak en modern.

Een Keuken Op Maat In Valkenswaard

Interieurbouw laten uitvoeren in Valkenswaard?

Woont u in (de omgeving van) Valkenswaard of zit uw bedrijf in Valkenswaard gevestigd? Dan helpen u graag bij het realiseren van uw droominterieur. Neem contact met ons op door te bellen naar 0492 – 367 631, mail info@van-lankveld.nl of vul ons contactformulier in. Hopelijk tot snel! Wij kunnen in ieder geval niet wachten om uw interieurbouw in Valkenswaard uit te voeren.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Uw voornaam *

  Uw achternaam *

  Uw mailadres *

  Uw telefoonnummer

  Waar kunnen we u mee helpen?