Van Lankveld

Interieurbouw Venlo

Interieurbouw Venlo

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het realiseren van uw droominterieur in Venlo? Zoek dan niet verder! Van Lankveld Interieurbouw staat al meer dan 30 jaar garant voor maatwerk interieurs van de hoogste kwaliteit.

Of het nu gaat om een complete woningrenovatie, een nieuwe keuken of badkamer, of een fraaie kast op maat: ons team van vakspecialisten staat klaar om uw wensen te realiseren. Wij denken graag met u mee en ontwerpen een interieur dat perfect aansluit bij uw stijl en budget.

Interieurbouw Alkmaar
Maatwerk Keuken Interieurbouw Alkmaar

Interieurbouw Venlo op maat

Onze deskundige interieurbouwspecialisten in Venlo en omliggende gebieden staan klaar om een breed scala aan projecten aan te pakken, zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Met onze creativiteit, expertise en vakmanschap bieden we op maat gemaakte luxe interieurontwerpen. Door esthetiek naadloos te combineren met functionaliteit streven we naar een prachtig eindresultaat. Maatwerk stelt ons in staat om al uw wensen en voorkeuren te integreren, waardoor we samen uw droominterieur kunnen realiseren.

Zakelijke interieurbouw Venlo

Bij het creëren van een zakelijk interieur is het van cruciaal belang dat zowel uw klanten als uw medewerkers zich welkom en comfortabel voelen. Uw bedrijfspand dient immers als het visitekaartje van uw onderneming. Heeft u ondersteuning nodig bij het inrichten? Wij staan klaar om het perfecte totaalplaatje voor u te realiseren. Of het nu gaat om een apotheek, basisschool, huisartsenpraktijk, kantoorpand of een ander soort bedrijfsruimte, bij ons bent u aan het juiste adres voor professionele zakelijke interieurprojecten in Venlo. Wilt u graag zien welke bedrijven u zijn voorgegaan? Neem dan een kijkje bij onze diverse afgeronde projecten.

Particuliere interieurbouw Venlo

Naast zakelijke opdrachten voor interieurbouw in Venlo staan we natuurlijk ook klaar voor particuliere klanten. Of het nu gaat om een perfect op maat gemaakte kast, een complete woonruimte of uw ideale keuken, bij ons bent u aan het juiste adres. Met uw wensen als uitgangspunt gaan we aan de slag met het ontwerpen van uw droomruimte. Vervolgens bouwen we dit in onze eigen werkplaats, waarbij we streven naar een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, zodat uw keuken niet alleen mooi, maar ook praktisch is.

Interieurbouw Alkmaar voor bedrijven

Maak kennis met ons

Overweegt u Van Lankveld voor interieurbouw in Venlo? Ons team van toegewijde vakmensen staat voor u klaar. Heeft u nog vragen of wilt u graag de mogelijkheden voor uw zakelijke of particuliere project bespreken met een van onze specialisten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We nodigen u ook van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bij Van Lankveld streven we naar het realiseren van een compleet plaatje. Om een goed beeld te krijgen van uw wensen en behoeften, komen we graag langs bij uw woning of bedrijfspand tijdens een eerste afspraak.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?