Uw droom interieur laten realiseren

Op zoek naar een specialist voor interieurbouw in Venray?

Uw specialist

Met onze jarenlange ervaring in interieurbouw in Venray en omstreken, realiseren wij regelmatig professionele projecten. Iedere locatie, indeling van de ruimte en dynamiek van een gebouw of woning is uniek. Het is dan ook ons specialisme om voor elke plek dat ene sfeervolle interieur te creëren dat voldoet aan al uw wensen en tegelijkertijd met de andere ruimtes een geheel vormt. Daarnaast moet het interieur ook functioneel zijn. Met onze interieurbouw voorzien wij u van alle gemakken. Wij toveren elke plek om tot een prachtig eindresultaat. Op zoek naar een specialist voor interieurbouw in Venray? Met onze kennis en ervaring zijn wij graag uw betrouwbare partner bij uw project.

Van Lankveld interieurbouw Venray
Uw totaalplaatje met interieurbouw Venray

Maatwerk

Bij ons bent u op het juiste adres voor zowel zakelijke als particuliere interieurbouw in Venray. Onze kwaliteiten zetten we in om u op alle vlakken te kunnen ontzorgen tijdens uw project. We gaan efficiënt en resultaatgericht te werk. Zo maken wij van elke ruimte een sfeervolle plek. Wat ons onderscheid, is dat wij enkel maatwerk leveren. In onze eigen werkplaats maken wij interieur op maat, zo voldoet het design van uw interieur helemaal aan uw wensen. Wij kunnen u voorzien van maatwerk voor keukens, suites, kamers en nog veel meer ruimtes.

Met ons interieuradvies toveren we uw ruimte om tot een prachtig pronkstuk dat samen met de rest van uw woning, winkel of kantoorpand een compleet plaatje vormt.

Winkelinterieur Venray

Naast kantoorpanden, apotheken en fysiotherapeuten, kunt u ook bij ons terecht voor een winkelinterieur in Venray. Een winkelinterieur moet matchen met uw huisstijl, functionaliteit en uw gewenste uitstraling. Onze interieurdesigners weten uw wensen om te toveren tot een prachtig winkelinterieur in Venray. Uw klanten krijgen zo direct een goed beeld van uw winkel.

Maatwerk keuken Venray

Uw interieur in uw woning aanpassen? Een van de belangrijkste onderdelen van uw woning is uw keuken. Wij verzorgen een complete maatwerk keuken in Venray die volledig past bij uw woning. Tot in de details bespreken we met u de wensen voor uw maatwerk keuken, ongeacht of u ons alleen inschakelt voor een maatwerk keuken in Venray of uw complete interieur.

Interieurbouw Venray
Interieurbouw Venray Lankveld

Aanvullend aanbod

Van Lankveld geeft u graag meer inzicht in datgene wat wij naast interieurbouw in Venray aanbieden. Wij voorzien u bij elk project van een deskundig en uniek advies. Elke ruimte is anders, dus sluit ons unieke advies naadloos aan op de plek in huis. Onze specialisten zorgen voor het design, de realisatie van het advies en de uitvoering daarvan. Het team van deskundigen kan met hun ervaring, kennis van materialen en expertise uw project omtoveren tot een prachtig eindresultaat. Zo levert ook onze professionele afwerking en de kwaliteit van onze materialen een bijdrage aan uw nieuwe ruimte. Met al deze punten nemen wij tijdens het project al uw zorgen uit handen. Hiermee voldoet onze creatie volledig aan uw wensen.

Uw droom interieur laten realiseren?

Van Lankveld heeft inmiddels dertig jaar ervaring. In die jaren hebben we veel uiteenlopende bouwprojecten opgeleverd. Wij kunnen u voorzien van alle soorten interieurs. Overweegt u om ons binnenkort in te schakelen voor interieurbouw in Venray of omgeving? Onze specialisten gaan graag voor u aan de slag. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Ook als u behoefte heeft aan meer informatie staan wij voor u klaar.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?