Interieurbouw Zoetermeer

Interieurbouw Zoetermeer

Zoekt u een betrouwbare partner voor interieurbouw in Zoetermeer? Dan bent u bij Van Lankveld Interieurbouw aan het juiste adres. Uw wensen realiseren wij op maat: of het nu gaat om een geheel interieur of juist een kleiner project zoals een keuken, geen punt! Wij zijn al ruim 30 jaar actief en beschikken over de benodigde kennis en ervaring. Onze experts focussen op het ambachtelijke product dat volledig aan uw wensen voldoet!

Interieurbouw Zoetermeer
Interieurbouw Zoetermeer

Interieurbouw Zoetermeer voor particulieren

Wij ontwerpen en creëren wooninterieurs voor particuliere doeleinden. Ook gaan we voor u aan de slag als het gaat om interieurbouw in uw woning in Zoetermeer. Eerst bespreken we uw wensen bij uw thuis of bij ons op kantoor. U bepaalt de stijl en materiaalkeuze, wij hanteren hierin een adviserende rol. Op basis van dit gesprek maken we een ontwerp. Zodra deze aan uw verwachtingen voldoet, start de productie van de benodigde meubelen en/of accessoires. Als alles eenmaal klaar is, plaatsen we dit bij u op locatie. We beheren alles zelf, van ontwerp tot productie en plaatsing. Hierdoor kunnen we op de hoogst mogelijke manier kwaliteit leveren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje tussen onze projecten.

Zakelijke interieurbouw Zoetermeer

U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor zakelijke interieurbouw in Zoetermeer. Wij zorgen voor een uitstraling die de zakelijke markt verdiend. Gaat het om een receptiebalie of een complete praktijkruimte, alles is mogelijk! Bij Van Lankveld krijgt u maatwerk uit eigen werkplaats. De zorg, het onderwijs, winkels, horeca en kantoorinrichting zijn branches waarin wij werkzaam zijn. Onze specialisten bespreken graag uw wensen en eisen, ontwikkelen het design en voeren het ontwerp tot in de puntjes uit. Met oog voor het kleinste detail gaan we aan de slag met uw wensen. Een zakelijke interieur van Van Lankveld is altijd innovatief en uniek.

Zakelijke Interieurbouw Zoetermeer
Maatwerk Keuken Zoetermeer

Maatwerk keuken Zoetermeer

Wij weten als geen ander hoe belangrijk zowel de functionaliteit als de uitstraling van een keuken is. Daarom kunnen wij u voorzien van een maatwerk keuken in Zoetermeer. Hierbij houden we rekening met verschillende factoren, zoals de rest van het interieur, ergonomie en inbouwapparatuur. Alles helemaal naar jouw wens! Ook een maatwerk keuken maken wij in onze eigen werkplaats. Zo sluit uw maatwerk keuken uitstekend aan bij de rest van uw interieur.

Maak kennis met ons!

Bij Van Lankveld bent u verzekerd van maatwerk op het gebied van interieurbouw bij u in Zoetermeer. Wij ontwerpen en bouwen aan de hand van uw wensen en budget. Van Lankveld heeft al diverse totaalprojecten in verschillende woningen en bedrijfspanden ontwikkeld en geproduceerd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze experts staan voor u klaar om u te voorzien van passend advies.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?