Van Lankveld

Kantoorinrichting Tilburg

Kantoorinrichter Tilburg

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij op het gebied van kantoorinrichting in Tilburg? Dan bent u bij Van Lankveld aan het juiste adres! We hebben ruim 30 jaar ervaring in de interieurbouw en zijn dé specialist op het gebied van interieurstyling en maatwerk keukens. Van Lankveld heeft vakmensen die oog voor detail hebben. Wij helpen je dus graag om uw droom kantoorinrichting bij u in Tilburg te realiseren! Een mooi kantoorinterieur in Tilburg is hét visitekaartje van uw organisatie en het straalt professionaliteit uit. Daarnaast is een goede kantoorinrichting belangrijk voor het welzijn van uw werknemers in Tilburg. Een leuk feitje: Een mooi en inspirerende kantoorinterieur kan de motivatie van uw werknemers in Tilburg verhogen!

Kantoorinrichting Tilburg Van Lankveld
Kantoorinrichting Tilburg Lankveld

Particulierinterieur en kantoorinterieur in Tilburg

Van Lankveld is niet alleen dé specialist op het gebied van kantoorinrichting in de omgeving van Tilburg, maar ook voor particuliere inrichting kunt u bij ons terecht! Van Lankveld begrijpt als geen ander dat je je thuis moet voelen in je eigen huis. Daarom helpen wij mensen om hun dromen te verwezenlijken. U bepaalt met welke stijl en materialen wij aan de slag moeten. Wij adviseren en denken mee in oplossingen. Voor ons is niets te veel of u nou een geheel nieuwe woonkamer, slaapkamer of keuken zou willen, niets is voor ons te gek!  Zelfs een totaalproject kunnen wij realiseren. Al uw wensen worden op maat gerealiseerd in onze eigen werkplaats. Zo maken onze vakmannen ook onderdelen, zoals meubels op maat.

Vragen over kantoorinrichting Tilburg?

Heeft u vragen over kantoorinrichting in Tilburg? U kunt ons bereiken op 0492 367 631 of vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen! Wilt u een afspraak maken? Dat kan ook via ons contactformulier!

Kantoorinrichting Tilburg

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?