Van Lankveld

Dé specialist in keuken, interieur en interieurstyling

Wie wij zijn

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat u kan voorzien van een kantoorinterieur naar uw wensen? Van Lankveld is dé regionale specialist in interieur. Naast onze particuliere expertises, zijn we dus ook actief op de zakelijke markt. Onze experts geven deskundig advies over de diverse mogelijkheden voor uw kantoorinterieur, waarna, indien gewenst, onze vakmensen aan de slag gaan met het bouwen. Het kantoorinterieur dat we realiseren, is toepasbaar in diverse branches en sectoren. Zo rondden we al succesvolle projecten af in de zorg, in scholen en kantoren. Nieuwsgierig geworden naar onze projecten? Om inspiratie op te doen, kunt u een van onze zakelijke interieurs bekijken.

Kantoorinterieur Van Lankveld
Kantoorinterieur

Werkwijze

Al onze ambachtelijke ontwerpen worden in eigen werkplaats geproduceerd. Daarna wordt het ontworpen interieur bij u op kantoor geplaatst. Uw wensen worden realiteit. Daarbij gaan onze experts zorgvuldig te werk en hebben ze oog voor detail. De pijlers die wij nastreven zijn innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid. Onze specialisten geven deskundig interieuradvies. Een zakelijk project zoals uw kantoorinterieur is pas geslaagd wanneer uw medewerkers en klanten zich thuis voelen. Daarbij streven we altijd naar het beste resultaat.

Ook voor particulieren

Naast dat onze vakmensen prachtige kantoorinterieurs creëren voor uw bedrijf, basisschool of apotheek, voeren wij ook projecten uit voor de particuliere markt. Zo richten wij onder andere uw thuiskantoor in, maar kunnen we iedere andere ruimte ook naar uw wensen inrichten. Bij Van Lankveld zijn we gespecialiseerd in interieurbouw, interieurstyling en maatwerk keukens. Daarbij ontwerpen, bouwen en installeren we onze ambachtelijke producten. Het ontwerp staat voor hoogwaardige kwaliteit waarbij uw wensen centraal staan. Wilt u uw landelijke keuken omtoveren tot een moderne leefkeuken? Een nieuwe badkamer? Een herinrichting van uw woonkamer? Bij Van Lankveld zijn zowel kleine als grote totaalprojecten mogelijk.

Meer Dan Kantoorinterieur

Diverse mogelijkheden voor kantoorinterieur

Uw kantoor is de plek waar u uw klanten ontvangt en is daarom het visitekaartje voor uw bedrijf. De uitstraling geeft een goed beeld van uw bedrijf weer. Daarnaast draagt uw kantoorinterieur bij aan een prettige werkomgeving voor de werknemers. Wilt u graag comfortabel kunnen werken? Een rustige werkomgeving waarbij u de privacy kunt opzoeken? Bij Van Lankveld kunnen wij u hierin voorzien. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten nemen graag de diverse mogelijkheden met u door. Bekijk de zakelijke en particuliere interieurs ter inspiratie.

Afspraak maken

Bel  0492 - 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?