Uw maatwerk kantoorinterieur laten realiseren

Wij zijn dé specialist in interieurbouw!

Uw kantoorinterieur specialist

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat u kan voorzien van een kantoorinterieur naar wens? Van Lankveld is dé specialist in interieurbouw. Naast onze particuliere expertises, zijn we ook actief op de zakelijke markt. Onze experts geven deskundig advies over de diverse mogelijkheden voor uw kantoorinterieur. Na het ontwerpen van uw droom kantoorinterieur gaan onze vakmensen aan de slag gaan met het bouwen. Wij kunnen kantoorinterieur realiseren voor diverse branches en sectoren omdat wij beschikken over een eigen werkplaats. Nieuwsgierig geworden naar onze projecten? Om inspiratie op te doen, kunt u een van onze zakelijke interieurs bekijken.

Kantoorinterieur Van Lankveld
Kantoorinterieur

Persoonlijk advies en maatwerk

Een persoonlijke aanpak staat bij ons centraal. Al onze ontwerpen die wij creëren worden in onze eigen werkplaats geproduceerd. Hierdoor zijn de mogelijkheden voor uw kantoorinterieur eindeloos. Wanneer uw ontwerp geproduceerd is wordt uw ontworpen interieur door ons bij u op kantoor geplaatst. Gedurende het gehele proces houden we contact over uw wensen. Een zakelijk project is zoals uw kantoorinterieur is namelijk pas geslaagd als uw medewerkers en klanten zich thuis voelen. Met onze persoonlijke aanpak streven we altijd naar het beste resultaat.

Ook voor particulieren

Naast dat onze vakmensen prachtige kantoorinterieurs creëren voor uw bedrijf, basisschool of apotheek, voeren wij ook projecten uit voor de particuliere markt. Zo richten wij onder andere uw thuiskantoor in, maar kunnen we ook iedere andere ruimte naar uw wensen inrichten. Bij Van Lankveld zijn we gespecialiseerd in interieurbouw, interieurstyling en maatwerk keukens. Wilt u uw landelijke keuken omtoveren tot een moderne leefkeuken? Een nieuwe badkamer? Een herinrichting van uw woonkamer? Bij Van Lankveld zijn zowel kleine als grote totaalprojecten mogelijk. Ongeacht het soort project, wij streven ernaar om uw wensen zo goed mogelijk te verwerken in het eindresultaat.

Meer Dan Kantoorinterieur

Diverse mogelijkheden voor kantoorinterieur

Uw kantoor is de plek waar u uw klanten ontvangt en is daarom het visitekaartje voor uw bedrijf. De uitstraling van uw kantoor is daarom erg belangrijk, passend kantoor kan daarbij helpen. Daarnaast draagt uw kantoorinterieur ook bij aan een de werksfeer onder de werknemers. Is er behoefte aan comfortabel werken of moeten er juist veel plekken zijn om in rust te kunnen zitten? Bij Van Lankveld kunnen wij u hierin voorzien. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten nemen graag de diverse mogelijkheden met u door. Bekijk de zakelijke en particuliere interieurs ter inspiratie.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?