Kasten op maat Tilburg

Uw wensen worden werkelijkheid bij Van Lankveld Interieurbouw

Kasten op maat Tilburg

Als specialist in particuliere en zakelijke interieurbouw kunt u ook bij ons terecht voor kasten op maat in Tilburg. Een kast op maat sluit precies aan op de stijl van uw interieur. Maar misschien wel minstens zo belangrijk; een kast op maat past perfect in uw ruimte. Van Lankveld is gevestigd in Gemert maar verzorgt maatwerk interieurbouw door heel Nederland.

Op zoek naar kasten op maat in Tilburg? Neem dan gerust contact met ons op en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Onze experts adviseren u graag over het laten maken van een kast.

Van Lankveld Kasten Op Maat Tilburg
Kasten Op Maat Tilburg Van Lankveld

Voordelen kast op maat Tilburg

Een kast op maat biedt vele voordelen, zowel functioneel als esthetisch. Doordat de kast op maat gemaakt wordt kiest u zelf de exacte afmetingen van uw kast en kan er optimaal gebruik gemaakt worden van de ruimte. Ongeacht de vorm van uw kamer of ruimte waar de kast geplaatst moet worden, zal een kast op maat zorgen voor een opgeruimde omgeving. Daarnaast kunt u een kast op maat helemaal naar eigen wens samenstellen. U kiest zelf de afwerking, kleur en indeling.

 

Zakelijk & particulier

Wij maken kasten op maat in Tilburg voor zowel particulieren als bedrijven en organisaties. Zo kunnen wij uw kantoor voorzien van een prachtige maatwerk kast of uw tandartspraktijk van een functionele kast maar ook uw woonkamer van een prachtig tv-meubel. De mogelijkheden bij Van Lankveld zijn eindeloos. Al uw wensen kunnen wij werkelijkheid maken. Een kast laten maken in Tilburg doet u bij Van Lankveld!

Kasten Op Maat Tilburg

Alles uit onze eigen werkplaats

Alle meubels die Van Lankveld realiseert worden in onze eigen werkplaats gemaakt. Hierdoor kunnen wij echt maatwerk realiseren en tegelijkertijd de kwaliteit waarborgen. Onze professionele experts maken uw unieke concept werkelijkheid. Zij hebben oog voor detail waardoor u verzekerd bent van een prachtig eindresultaat. Een kast op maat voor u in Tilburg wordt volgens oude ambacht ontwikkeld en geproduceerd.

Kast laten maken Tilburg

Wilt u meer informatie over een kast laten maken in Tilburg? Neem gerust contact met ons op. In een vrijblijvend gesprek nemen we uw wensen voor kasten op maat in Tilburg met u door. Onze specialisten denken graag met u mee om tot een mooi eindresultaat te komen. Plan nu direct een afspraak in voor uw kast op maat in Tilburg!

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?