Maatwerk meubels

Bent u op zoek naar een maatwerk meubels? Dan is Van Lankveld Interieurbouw graag uw betrouwbare partner bij dit project.

Maatwerk meubels

Bent u op zoek naar een ambachtelijk product dat geheel volgens uw wensen wordt geproduceerd? Dan bent u bij Van Lankveld Interieurbouw aan het juiste adres. Wij ontwerpen maatwerk meubels én realiseren deze in onze eigen werkplaats. Innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid zijn onze belangrijkste pijlers. Wij zijn pas echt tevreden als u dat ook bent. Bent u benieuwd naar de maatwerk meubels die we tot nu toe hebben ontworpen en geproduceerd? Bekijk dan eens onze afgeronde een aantal projecten.

Maatwerk meubels
Maatwerk meubels

Meubels op maat voor particulieren

Heeft u geprobeerd om de juiste sfeer te creëren met het toevoegen van meubelen en interieuraccessoires, maar is dit niet helemaal gelukt? Van Lankveld Interieurbouw ontwerpt en bouwt maatwerk meubels voor de particuliere markt. U bepaalt de stijl en de materiaalkeuze van uw interieur en ons team adviseert u daarbij. Wij helpen u graag uw wensen te realiseren. Ook onderdelen van het interieur, zoals meubels en andere inrichtingselementen, maakt Van Lankveld op maat. Zo krijgt u maatwerk uit onze eigen werkplaats. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag om uw ideeën te visualiseren en realiseren.

Meubels op maat voor zakelijke interieurs

Van Lankveld Interieurbouw is werkzaam voor verschillende zakelijke branches zoals de zorg, scholen, winkels, horeca en kantoorinrichting. Ons team geeft de zakelijke markt de uitstraling die het verdient. Of het nu gaat om een receptiebalie of een totaalconcept voor uw kantoortuin, alles is mogelijk. Wij helpen u graag met het maatwerk van de door u gewenste meubels. Bent u benieuwd naar de zakelijke interieurprojecten die we al hebben mogen verwezenlijken? Bekijk dan eens een totaal project voor particulieren die wij hebben gerealiseerd.

Maatwerk meubels
Maatwerk meubels

Voordelen maatwerk

Bij Van Lankveld realiseren we al het maatwerk in onze eigen werkplaats. Hierdoor waarborgen we niet alleen het maatwerk, maar ook de kwaliteit. Dankzij onze professionele experts bent u altijd verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Uw meubels worden door een team specialisten in onze eigen werkplaats gerealiseerd, waarna we de meubels bij uw woning of pand plaatsen. Bij Van Lankveld realiseren we altijd een prachtig eindresultaat.

Contact

Heeft u vragen over meubels op maat? Of bent u benieuwd wat wij voor u en uw project kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Ons advies is geheel vrijblijvend. Wij adviseren u graag op het gebied van maatwerk van meubels en interieurbouw bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?