Maatwerk ontvangstbalie

Van Lankveld realiseert uw droombalie

Bent u op zoek naar een (ontwerp voor) een ontvangstbalie voor kantoor? Van Lankveld maakt en ontwerpt maatwerk ontvangstbalies voor allerlei soorten bedrijven en kantoren. Als ervaringsdeskundige in realisatie van zakelijke interieurs, helpen we u graag een luxe ontvangstbalie te creëren. We bespreken graag de mogelijkheden tijdens een kennismakingsgesprek!

Ontvangstbalie Op Maat
3d Concept Voor Inspiratie Ontvangstbalie Kantoor

Inspiratie voor ontvangstbalie op kantoor

Door de jaren heen realiseerden wij een heleboel zakelijke interieurs. Een ontvangstbalie voor het kantoor was daar vaak onderdeel van. Kijk daarom eens tussen onze projecten, om inspiratie op te doen voor een ontvangstbalie voor úw kantoor.

De ervaring leert dat het ontwerp van een maatwerk ontvangstbalie afhankelijk is van het type kantoor of bedrijf. Bent u werkzaam in een gezondheidsinstelling – zoals een dokterspraktijk – dan dient een luxe ontvangstbalie kalmte uit te stralen, om bezoekers een rustig en vertrouwd gevoel te geven. De ontvangstbalie van een creatief marketingbureau daarentegen, zal moeten blenden in de uitstraling van het gebouw.

Hoe werken wij?

Mocht u nu een ontvangstbalie voor uw kantoor willen laten ontwerpen en realiseren door Van Lankveld Keuken- & Interieurbouw, dan kunt op vier manieren contact met ons opnemen. Bel naar 0492 367 631, mail naar info@van-lankveld.nl, vul ons contactformulier in of – en die mag natuurlijk niet ontbreken – kom langs onze ontvangstbalie op ons kantoor in Gemert!

We starten met een kennismakinggesprek, waarin u uw wensen en behoeften kenbaar maakt. Waar wilt u bijvoorbeeld dat uw maatwerk ontvangstbalie aan voldoet? Welke kleuren, welke materialen, welke vorm, welke grootte, et cetera. Vervolgens maken onze interieurspecialisten een aantal conceptontwerpen, die we samen met u fine tunen. Indien nodig komen we langs om te bepalen of het ontwerp fysiek te realiseren is en het ontwerp past bij de stijl van de rest van uw kantoor.

Eenmaal akkoord over het ontwerp en de prijs, beginnen wij in-house met de productie van de luxe ontvangstbalie voor uw kantoor en komen we de balie tot slot op uw locatie monteren. Dit doen onze échte vakmensen, die al jarenlang de meest mooie, complexe en duurzame zakelijke interieurs bouwen en installeren.

Een Ontvangstbalie Op Kantoor
Luxe Ontvangtsbalie

Het belang van een ontvangstbalie op kantoor

Tot slot benadrukken we graag het onderschatte belang van een ontvangstbalie op kantoor. Een ontvangstbalie draagt namelijk bij aan de algehele professionele uitstraling van uw kantoor. Voor klanten, partners en collega’s is het vaak de eerste indruk van uw bedrijf. Pas als de ontvangstbalie bemand is met vriendelijk personeel én er op-en-top uitziet, is die eerste indruk optimaal positief. Des te meer reden om een maatwerk ontvangstbalie door échte professionals te laten realiseren!

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?