ZAKELIJKE INTERIEURS

BASISSCHOOL

Een basisschool is het tweede thuis van veel verschillende mensen. Medewerkers, kinderen, hun ouders… Iedereen moet zich welkom en op zijn gemak kunnen voelen. Dat was het huiswerk dat een multifunctionele accommodatie in De Mortel ons meegaf. Van Lankveld Interieurbouw werd namelijk niet alleen ingeschakeld om de basisschool in te richten, maar ook om de sporthal, het gemeenschapshuis en het kantoor van de fysiotherapeut onder handen te nemen. Een groot zakelijk interieurbouw project waarvan het resultaat er mag zijn!

Uitgebreid project

Onze interieurspecialisten hebben de klaslokalen van de MFA voorzien van een grote kastenwand met pantry. Zo is er voldoende opbergruimte voor het werk en de spullen van de leerlingen en leraren, waardoor er tegelijkertijd meer praktische ruimte voor tafels en stoelen wordt gecreëerd. De personeelsruimte en conciërgeruimte zijn eveneens voorzien van een pantry, met extra werkblad voor de conciërgeruimte. In het gemeenschapshuis vond een nog grotere uitbreiding plaats met een volwaardige bar en prachtige wandkasten voor voldoende opbergruimte. Hoewel we in de klaslokalen een mooie, lichte en kleurrijke ruimte gecreëerd hebben, was het in de overige ruimtes voornamelijk belangrijk om de rust te bewaren en eenheid te bewerkstelligen. Kijkend naar onderstaande galerij zijn de experts van Van Lankveld Interieurbouw daar goed in geslaagd!

Wensen realiseren

Dit uitgebreide project is tot een mooi einde gekomen. Leerlingen kunnen weer met plezier naar school, leraren komen vrolijk de klas in en er wordt veilig en vol plezier gespeeld en gesport in de vernieuwde sporthal. Heeft u ook een groot zakelijk project voor ons? Wilt u graag uw interieur in Mortel of omgeving aan laten pakken door echte specialisten met oog voor detail? Schakel dan gerust de experts van Van Lankveld Interieurbouw in. Wij denken actief met u mee en realiseren graag uw wensen. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

Project Details

Locatie

MFA De Mortel

Project Galerij

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?