ZAKELIJKE INTERIEURS

GEZONDHEIDSCENTRUM

Als gezondheidspraktijk wilt u dat uw cliënten zich op ieder moment op hun gemak en comfortabel voelen. Een gemoedelijke en huiselijks sfeer is daarbij belangrijk. Dat wist ook gezondheidscentrum Vathorst Amersfoort. Van Lankveld realiseerde de complete inrichting van de huisartsenpraktijk, zodat cliënten prettig worden ontvangen en gerustgesteld weer naar huis gaan.

Van top tot teen

Van Lankveld heeft de huisartsenpraktijk in Amersfoort volledig ingericht met een warme en huiselijke uitstraling. Om te beginnen bij het begin, heeft het ontvangst een moderne, uitnodigende balie gekregen en is de wachtruimte voorzien van voldoende comfortabele zitmogelijkheden. De warme groene kleur op de muren en de vissengraatvloer geven de ruimte een moderne doch knusse sfeer. Daarnaast hebben we ook het toilet, de kantine en de behandelkamer onder handen genomen. De uitstraling in de wachtruimte hebben we doorgetrokken naar het toilet en de ruime kantine. De behandelkamer ziet er smetteloos, modern en praktisch uit – precies wat u mag verwachten van het zakelijke interieur in een huisartsenpraktijk.

Een welkom gevoel

De medewerkers van het gezondheidscentrum en bovenal de huisartsenpraktijk kunnen weer aan het werk in hun moderne, gezellige werkomgeving waar ook cliënten elke dag een welkom gevoel ervaren. Bent u ook op zoek naar een sfeervol, maatwerk zakelijk interieur in Amersfoort of omgeving? Van Lankveld helpt u graag verder. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Project Details

Locatie

GHZ Vathorst Amersfoort

Project Galerij

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?