MAATWERK KEUKENS

LANDELIJKE KEUKEN

In de keuken voelt u zich thuis, laadt u op en komt u samen met familie en vrienden. Een leefkeuken moet daarom van alle gemakken voorzien zijn. Praktisch en aansluitend op uw persoonlijke stijl. Dat is ook wat Van Lankveld Interieurbouw realiseerde in deze prachtige nieuwe woonboerderij in Sint Oedenrode. Want als er dan toch een gloednieuwe woning gebouwd wordt – doe het dan goed! Daar hielpen wij de bewoners graag verder mee.

Praktische en moderne materialen

Omdat het project een nieuwe landelijke woning betrof, werd het hele huis van de grond af gestyled en ingericht. Dan moet de juiste en dezelfde sfeer natuurlijk in de gehele woning worden doorgetrokken. De kleuren en texturen van de keuken zijn tot in de puntjes afgestemd op de mooie donkere vloer. Hierdoor komen de lichte muren en het natuurlijke zonlicht dat erop schijnt prachtig tot hun recht. Het geheel is gemaakt van eiken gefineerd MDF, waarna het dekkend gespoten is. Dit geeft de keuken een afgewerkte en moderne look. Het keukenblad is gemaakt van composietsteen, wat de donkere kleuren van de keuken en de lichte kleur van de muren tot een mooi geheel brengt. Ook de grote kast in de gang hebben we aangepakt en ontwikkeld van hetzelfde eiken gefineerd MDF. Nu kan de hele familie genieten van hun prachtige woonboerderij in Sint Oedenrode.

Warm en modern

Bent u ook geïnspireerd geraakt door deze warme doch moderne landelijke keuken? Neem gerust contact op met de specialisten van Van Lankveld Interieurbouw. Ook voor u kunnen wij een prachtige leefkeuken op maat realiseren. We helpen u graag verder met het verwezenlijken van prachtig interieur in Sint Oedenrode en omgeving!

Project Details

Woonplaats

Nieuwe woonboerderij Sint Oedenrode

Project Galerij

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?