MAATWERK KEUKENS

LANDELIJKE KEUKEN

Een prachtige landelijke, lichte maatwerk keuken om zoveel mogelijk natuurlijk lichtinval te benutten? Laat dat maar aan Van Lankveld Interieurbouw over. Voor deze monumentale woning in Heusden mochten we een praktische doch sfeerrijke keuken ontwerpen en plaatsen. De keuken laat ook de rest van deze bijzondere woning uitstekend tot zijn recht komen.

Licht en ruim

Met respect voor de monumentale aard van het huis, ontwierpen onze experts een passende keuken. De grote ruimte werd optimaal benut door het werkblad en de inbouwkast tegen de muren van het vertrek te plaatsen. Om het natuurlijke daglicht dat door de kleine vierkante ruiten in de keuken schijnt, zo optimaal mogelijk te benutten, hebben we een mooie, lichte keuken ontworpen. De kastjes en grote kast zijn gemaakt van eiken gefineerd MDF, waarna het dekkend gespoten is. Het keukenblad is gemaakt van terrazzo, wat mooi afsteekt tegen de rest van de keuken. Door de keuken ruim en licht te houden, oogt zelfs het relatief lage plafond van de keuken hoger en blijft de keuken een prettige ruimte om in te verblijven.

Bijzondere woning

Beschikt u ook over een bijzondere woning waar wel een mooie nieuwe keuken in geplaatst mag worden? De experts van Van Lankveld Interieurbouw realiseren een maatwerk keuken in Den Bosch en omgeving volledig naar uw wens. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord!

Project Details

Woonplaats

Monumentaal huis Heusden

Project Galerij

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?