MAATWERK KEUKENS

LANDELIJKE KEUKEN

Een woonboerderij in het hartje van het platteland vraagt om een landelijke keuken. Deze geheel nieuwe woonboerderij mocht Van Lankveld Interieurbouw voorzien van haar eerste keuken. En als we iets doen, dan doen we het goed! De keuken moest de sfeer en essentie van de woning belichamen. Warm, familiaal, gezellig en uitnodigend. Iedereen is hier welkom. Het is ons aardig gelukt die uitstraling te verwezenlijken. Bekijk de foto’s en oordeel zelf!

Klassiek en modern

Deze sfeervolle leefkeuken is ruim en licht opgezet, zodat de lichtinval zo optimaal mogelijk benut wordt. De donkere vloer complimenteert het witte kookeiland, wat weer een prachtige combinatie is met het zwarte composietstenen keukenblad. Deze klassieke kleuren maken van de keuken een landelijke doch moderne ruimte. De industriële lampen boven het eiland maken het geheel af. De deuren van de ingebouwde kasten, keukeneiland en deurtjes onder het fornuis zijn allen gemaakt van gespoten MDF. Zo kan de ongetwijfeld veelgebruikte keuken eenvoudig schoongemaakt worden en nog jarenlang meegaan. Hoeveel of hoevaak het interieur van de rest van de woning ook zal veranderen in de toekomst, de keuken zal naadloos op alle stijlen en kleuren aansluiten!

Voorbeeld leefkeuken

Heeft deze landelijke leefkeuken uw interesse aangewakkerd? Ook voor u kan Van Lankveld Interieurbouw een maatwerk keuken realiseren. Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor al uw andere interieur wensen in Boekel en omgeving. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ook een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Onze experts staan u graag te woord!

Project Details

Woonplaats

Nieuwe woonboerderij Boekel

Project Galerij

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?